今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
如果我在場應該會即走
點解仲可以同佢一齊癲
Lm
其實又無人拎住支槍叫大家去報名
信既,唔使錢,咪去見識下囉
nothing to lose
唔信既,咪繼續唔信,俾心機溫書囉

究竟要幾無知先會上當
佢識念力既話洗撚黎教書 你識念力既話仲讀乜撚書
呢啲擺明用免費氹你上去,上到去就不斷洗你腦 然後就遊說你買佢課程 唔買唔俾走咁多呢類騙案仲未識醒,個個抱住貪便宜既心態上去,最後就俾人呃,你估佢真係想造福世人呀?佢想賺錢咋 懵撚
係到想用埋啲旁門左道既方法 僥倖既心態搏下有超能力黎幫自己拎高分,做多啲past paper 認認真真溫書好過啦
留名

究竟要幾無知先會上當
呢啲擺明用免費氹你上去,上到去就不斷洗你腦 然後就遊說你買佢課程 唔買唔俾走咁多呢類騙案仲未識醒,個個抱住貪便宜既心態上去,最後就俾人呃,你估佢真係想造福世人呀?佢想賺錢咋 懵撚
係到想用埋啲旁門左道既方法 僥倖既心態搏下有超能力黎幫自己拎高分,做多啲past paper 認認真真溫書好過啦

由得班友啦
唔勤力有得救,但人蠢係無藥醫

究竟要幾無知先會上當

由得班友啦
唔勤力有得救,但人蠢係無藥醫

呢句最精境
以為係故冇入到黎,上左報先知係真
屌睇左報紙先知唔係故黎
上晒報,念力
屌睇左報紙先知唔係故黎

一鍵留名!小二,花生!
之前見到呢個post仲以為又係啲故

今日睇新聞先知係真事

笑到我 樓主仲錄埋音
我係現場一定笑到仆街
追哂post
居然有打手 仲要驚死人唔知佢地係打手咁
笑到仆街
笑死 好多年前ce補過佢

我都係ce補過佢

我都係ce補過佢

當年補佢為左j佢女婆 同好多mk妹補 純為媾女

我都係ce補過佢

當年補佢為左j佢女婆 同好多mk妹補 純為媾女

其實有幾多科大xxx

我都係諗起e個
n年前coco漫畫

咩漫畫
隔離超自然post既巴打又點睇呢件事?

嗰班傻鳩咪一鳩樣
神棍敗走膠登就過來呃飯食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞