今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
真心覺得報左mock既學生慘

利申:當年玩學友社mock

真心慘
據聞有人喺koten開始講野果陣走,啲工作人員唔放人係要屌幾句先俾走
以為係故黎
最on9係佢淨係sell嘢,解卷又hea鳩你,即係浪費成日時間,但又乜撚都學唔到

真心慘
據聞有人喺koten開始講野果陣走,啲工作人員唔放人係要屌幾句先俾走

所以如果要報真係唔好報19補習社mock 因為必定 hard sell
留名

真心慘

所以如果要報真係唔好報19補習社mock 因為必定 hard sell

佢啲form完全冇講過係補習社搞
補習社搞都唔係問題,最大問題係koten嘅補習社搞
補習社搞都唔係問題,最大問題係koten嘅補習社搞

佢啲過往事蹟花到爆
幾時有全港第一個念力狀元
留名
留名
留名
笑到仆街
Koten 好伏
補左一期即走
HKDES = KOTEN
Lesson learnt
其實我留意左個post成日,但唔敢留言怕俾人笑
尋日我在場,一開始我都唔信架
都覺得呢條友係咪痴線
但最後個小朋友臨走前,主持人叫人唔信就舉手佢來俾你試
我同2個frd 一個俾八達通佢,佢摸住串左個名出來
一個搵張白紙寫hello,佢隔空讀左hello出黎
我又覺得學下睇下佢玩咩都好
所以報左名
其實我留意左個post成日,但唔敢留言怕俾人笑
尋日我在場,一開始我都唔信架
都覺得呢條友係咪痴線
但最後個小朋友臨走前,主持人叫人唔信就舉手佢來俾你試
我同2個frd 一個俾八達通佢,佢摸住串左個名出來
一個搵張白紙寫hello,佢隔空讀左hello出黎
我又覺得學下睇下佢玩咩都好
所以報左名

...

笑就緊架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞