今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
真心想問呢度有無同學仔同我一齊去上堂
聽staff講有過百人登記左會參加訓練

將訓練嘅時間拎去溫選修科啦

我勸你懸崖勒馬,呢度應該無人同你去上堂
其實我留意左個post成日,但唔敢留言怕俾人笑
尋日我在場,一開始我都唔信架
都覺得呢條友係咪痴線
但最後個小朋友臨走前,主持人叫人唔信就舉手佢來俾你試
我同2個frd 一個俾八達通佢,佢摸住串左個名出來
一個搵張白紙寫hello,佢隔空讀左hello出黎
我又覺得學下睇下佢玩咩都好
所以報左名

有錢用黎正正經經學魔術好過啦

唔收錢既,所以無野俾佢呃到
我好認真咁上哂youtube
睇哂個d Discovery Channel同其他片
好似真係有科學根據🤔

有無聽過咩叫魔術?
留♂名
2017繼續推
等多啲人見證星河既獨立日
等多啲人見證星河既獨立日

hilarious

睇下邊個可以笑到最後
佢臨走前仲大叫期望你地7 月可以上晒頭版

其實個問題唔係喺念力或者佢叫既本能有冇用,而係好地地考mock帶班人入黎sell野,然後個態度差到極點,晒時間sell野 令到講卷得果3,4 個字時間

都係用改卷時間俾我地知多樣野姐,唔信咪當睇左場魔術笑下就算,我又唔係好抗拒。
而且個訓練都唔收錢,sell 乜

睇下邊個可以笑到最後

其實個問題唔係喺念力或者佢叫既本能有冇用,而係好地地考mock帶班人入黎sell野,然後個態度差到極點,晒時間sell野 令到講卷得果3,4 個字時間

都係用改卷時間俾我地知多樣野姐,唔信咪當睇左場魔術笑下就算,我又唔係好抗拒。

咁都唔叫sell 呢d擺明典型傳銷技倆 而家d中學生係咪咁天真呀

梗係知多樣野啦,知下神棍點搵食囉

睇下邊個可以笑到最後

咁都唔叫sell 呢d擺明典型傳銷技倆 而家d中學生係咪咁天真呀

俾人昆咗都唔知

訓練免費上,銀包又喺我手,如果之後要俾錢最多咪唔上,無野輸
唔小心live左

Psycho有個概念叫合理化
姐係當人做左個相對唔理性的決定
就會搵藉口合理件事
去支持自己的決定同維護自尊
係正常的心理防衛機制
你諗諗自己係咪入左呢個盲位

就會搵藉口合理件事
係正常的心理防衛機制

佢直頭已經精神上覺得自己勝利
N年前上過堂
果時正常D, 不過一個月背200-300 生字先有D用
當年學校同佢地合作 局住一定要上作地啲course,教啲野廢撚到,話睇下題目有咩keywords再搵下內文就知題目問邊,小學生都識啦
之後再去考mock又Bafs又out sy,但中文又淺到爆

就會搵藉口合理件事
係正常的心理防衛機制

我又覺得呢個世界無謂對與錯既ge
適合自己咪得囉
自己的決定自己負責任就ok
都係買個機會

就會搵藉口合理件事
係正常的心理防衛機制

我又覺得呢個世界無謂對與錯既ge
適合自己咪得囉
自己的決定自己負責任就ok
都係買個機會

自己判斷下合唔合理啦, K Oten咁多年有邊個宣傳唔係吹到天咁大,話自己tip題命中年年中一半, 吹埋d中二病絕招名,賣咩攻擊型收音機
七月笑到最後呢d野佢年年都講啦, 最慘係而家連補過佢考得好嘅都冇幾多個,有仲唔大曬特曬咩
仲有攻擊型收音機單野已經睇到呢個係咩人啦,一黎d收音機冇咩攻擊力係淘寶都低價淘到,二黎為人師表教人用d咁嘅手段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞