今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
下 我覺得份英文mock出得有啲怪
可能係我問題啦

見到paper3 b2個task8都知中伏
救命呀星河教育個facebook page多左一堆念力片
有埋佢所講既discovery channel

屌你老母

痴線 變左邪教研討會咁
記得好多年前呢條koten d醜聞上曬報紙,果陣已經做好多on9野又自戀又剩,屌而家直頭痴撚左線
可能係我問題啦

唔理佢task8點啦
Task9,10都出得怪
仲有成段錄音係咁he sucks she sucks
Reading我覺得佢出得簡單
但listening真心奇奇怪怪

佢話超能力包括五個方面
戴個頭盔先 唔係好肯定有冇記錯
有透視能力 理解能力 記憶力 仲有咩有冇人記得 係唔係有個讀心能力
嗰陣佢仲話 或者你唔我知講緊咩 但未有互聯網之前發明家都係俾人話痴人說夢
心諗唉你鍾意啦快啲放飯
最癲係我嗰場有人聽到拍晒手咁 我真係想走去問佢地係唔係讀書讀到傻左

係 有讀心能力 笑到個人震哂個陣 話咩oral個陣可以知道隔離條友諗乜

佢仲要chok住把死人聲
我地 邀請你 周遊列國 去表演

屌 臨瞓嗰陣俾你提一提我依加成個耳邊都係佢嗰陣把死人聲
好好笑
以為係故

+1

+2
救命呀星河教育個facebook page多左一堆念力片
有埋佢所講既discovery channel

屌你老母

為表敬意我先破解下有線果個透視可以點做到

只要夾定例如
“好啦呢張係乜”
“黎啦喎呢張係乜”
“估唔估到呀,呢張係乜”
等等唔同既問問題方式對應住唔同既卡
咁就係人都玩到啦
可能係我問題啦

唔理佢task8點啦
Task9,10都出得怪
仲有成段錄音係咁he sucks she sucks
Reading我覺得佢出得簡單
但listening真心奇奇怪怪

Task9同10我簡直係直接抄份data file落去 見到佢講咩念力邪教咁款連paper1都冇考就走咗 居然有班傻仔係比成三百幾蚊考
屌,在場
'唔好信!!7個月後你地返來喊住搵我,我會原諒你地'
屌你老母都on99

https://soundcloud.com/saberhusband/diu-nei
this

屌我笑撚到停唔到
屌佢我今日考完卷一好撚眼瞓都諗住聽埋個技巧先走 但係佢就走出嚟講埋啲乜撚嘢超能力阻撚住晒
Fine 我都諗住佢搞一陣大龍鳳就對mc 屌佢老母玩撚咗成粒幾鐘 仲話咩如果唔信嘅上台挑機
點知玩咗幾個就話冇時間(仲要唔排除嗰幾個係做馬)
屌你老母知冇時間就咪撚阻住對答案 教skills啦仆街
我知嗰陣可能佢仲未改完mc 但係我寧願佢話未改完 道個歉都好話搞埋呢啲濕鳩嘢
早知自己喺屋企做past papers好撚過
笑撚死
特別係用念力痴住個銀果part
佢而家真係痴左線
巴打,小心俾佢告

告d咩
巴打,小心俾佢告

告d咩

念力既版權?
Saberhusband
巴打你
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞