今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
份卷點伏法?抄pastpaper?

完全唔係DSE個level,係難好撚多 (可能係我廢啦 ,但有唔少fd都話好難)
BTW今日依個mock真係屌佢老母,一心諗住考完卷一可以聽力臣解下卷啦仆佢個街係度講念力 ,仲叫成班學生出去睇示範 ,都唔知出去果班係咪做媒
最後頂唔順等到5點仲係度sell緊念力就同fd走人

基本上個個都會出得難架,學校mock都會

應該放翻重點係念力d低能野

條友真係cls

佢一路講,我一路大聲笑 完全無淆過

佢等你七個月之後喊住同佢講後悔啊

我真係井底之蛙黎,竟然未聽過用念力讀書
屌痴撚晒線
兩年前份mock雖則都鳩鳩地但無學念力
利申 補過 可能嗰陣都係痴咗線先去補佢

條友超中二病 無知的農民 咩事

我真係祝福你呀
其實佢係咪不甘無地位到癲左
霉咗之後痴咗線?
點解癲左咁多
個mock洗唔洗俾錢?
定係免費mock聽佢賣廣告

免費,但我唔expect佢會賣廣告賣埋念力課
short 得咁勻巡
個邪教coures免費架喎
btw真係勁恐怖
英文mock嗰陣已經覺得係癲佬feel

我真係祝福你呀

本身校方通知我地有mock考個陣 完全冇提及過同星河補習社有任何關係 甚至連通知我地嘅人士都完全冇講過 早知係佢地搞嘅話連報都唔報

same,去到九展先知個mock係星河搞 ,事前學校完全無通知淨係話有免費mock
pish

我真係祝福你呀

本身校方通知我地有mock考個陣 完全冇提及過同星河補習社有任何關係 甚至連通知我地嘅人士都完全冇講過 早知係佢地搞嘅話連報都唔報

same,去到九展先知個mock係星河搞 ,事前學校完全無通知淨係話有免費mock

報名link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScosP3uz94HEisP6RV2mXUyvMV7SEOcFCxRY4upqQpF-vXVIg/viewform?c=0&w=1
笑死 好多年前ce補過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞