今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
借人account
間野不嬲on9
日日搞埋啲19野呃學生錢
例如上年dse完左就搞左個咩鳩飛行degree
同野雞合作 個時內部staff要call哂學生去
話就話咩救學生出asso火海
而實際根本係呃錢 同staff講到明sell到一個讀就人頭一個一皮
利申:做左一陣quit左 根本當學生係水魚咁搶錢

佢中二病到痴左線

仲痴線過我

屌以前補過佢有類似呢啲封面嘅notes 柒到唔敢拎返學校度溫
訓醒 輕輕一推

上年考過佢個英文mock
Ce補過lm
樓主有冇多d錄音分享
好正

聽朝upload多一段 其實差唔多😂都係叫人繼續笑

唔好咁快post,節牙膏咁post先好玩

https://soundcloud.com/saberhusband/zzzz
呢個
訓醒 輕輕一推

push
你地繼續笑,絕對可以繼續笑,七月既放榜日 星河既獨立日,返黎同我講聲唔好意思

Koten真係on99
好後悔Form5貪平浪費左半年補
無料又串77
聽個fd講佢同學Dse完通識得lv3,都被星河包裝到做導師,你話好唔好笑?

Who
笑撚死幫推
留名
借人account
間野不嬲on9
日日搞埋啲19野呃學生錢
例如上年dse完左就搞左個咩鳩飛行degree
同野雞合作 個時內部staff要call哂學生去
話就話咩救學生出asso火海
而實際根本係呃錢 同staff講到明sell到一個讀就人頭一個一皮
利申:做左一陣quit左 根本當學生係水魚咁搶錢

好撚仆街
留名
Hilarious
Koten真係on99
好後悔Form5貪平浪費左半年補
無料又串77
聽個fd講佢同學Dse完通識得lv3,都被星河包裝到做導師,你話好唔好笑?

Who

我唔清楚
最尾唔知係咪真,戴返個頭盔先

有個導師無讀過中國文學幫人報中國文學
利申:無報過,聽翻嚟
星河嘅獨立日嗰下笑足成晚
星河嘅獨立日嗰下笑足成晚

真正既時代革命
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞