今日去考mock 點知變學念力讀書

586 回覆
456 Like 7 Dislike
笑咗

以後報Mock睇清楚啲啦
前幾日去考佢份英文mock 10點開考但佢播佢啲廣告(改版PPAP)播到10點半 嗰下已經覺得伏伏地
之後份paper3 part B B2 task 8出左條timeline畀我 個樣同難少少嘅part A差唔多
本身遲開考 然後佢又喺度講嗰啲咩學習法 請左外國啲好勁嘅人黎教 話可以教到我有超能力 搞到lunch又短左
好彩最後考埋(又係離地嘅)Paper1之後就走左冇聽佢個試後講座
前幾日去考佢份英文mock 10點開考但佢播佢啲廣告(改版PPAP)播到10點半 嗰下已經覺得伏伏地
之後份paper3 part B B2 task 8出左條timeline畀我 個樣同難少少嘅part A差唔多
本身遲開考 然後佢又喺度講嗰啲咩學習法 請左外國啲好勁嘅人黎教 話可以教到我有超能力 搞到lunch又短左
好彩最後考埋(又係離地嘅)Paper1之後就走左冇聽佢個試後講座

佢仲話教完我地呢班人學識超能力就可以做改變世界嘅第一人
我忍笑忍得好辛苦啊
都唔知邊間教會
有無多D,好好笑

今日佢話網上面有人批評佢個英文mock
之後就開始發神經
邪教喎,會唔會騙色架?

佢仲話教完我地呢班人學識超能力就可以做改變世界嘅第一人
我忍笑忍得好辛苦啊

呢樣又唔記得講tim,
條友小氣到開果日啲人波,話咩餵狗食野但俾狗咬(因為有人ig開po屌佢,應該係打手,因為啲user name 我都覺得幾濕鳩/又或者自己開幾個ac 屌自己)
邊個係koten
屌,在場
'唔好信!!7個月後你地返來喊住搵我,我會原諒你地'
屌你老母都on99
不得不留名 以前有補過
估唔到條友依家癲撚左
推 難以置信 2017年都仲有d 咁on9嘅人
屌,在場
屌你老母都on99

https://soundcloud.com/saberhusband/diu-nei
this
有無多D,好好笑

佢話超能力包括五個方面
戴個頭盔先 唔係好肯定有冇記錯
有透視能力 理解能力 記憶力 仲有咩有冇人記得 係唔係有個讀心能力
嗰陣佢仲話 或者你唔我知講緊咩 但未有互聯網之前發明家都係俾人話痴人說夢
心諗唉你鍾意啦快啲放飯
最癲係我嗰場有人聽到拍晒手咁 我真係想走去問佢地係唔係讀書讀到傻左
屌,在場
屌你老母都on99

https://soundcloud.com/saberhusband/diu-nei
this

佢係唔係痴線㗎
考英文嗰日冇咁激動
有無多D,好好笑

佢話超能力包括五個方面
有透視能力 理解能力 記憶力 仲有咩有冇人記得 係唔係有個讀心能力
嗰陣佢仲話 或者你唔我知講緊咩 但未有互聯網之前發明家都係俾人話痴人說夢
心諗唉你鍾意啦快啲放飯
最癲係我嗰場有人聽到拍晒手咁 我真係想走去問佢地係唔係讀書讀到傻左

拍手果d係媒?
定係專登拍手玩佢
屌,在場
屌你老母都on99

this

佢係唔係痴線㗎
考英文嗰日冇咁激動

我仲特登等解卷,點知等佢講咗咁耐經,解卷解咗2題就完,
難以置信

教書教到傻左咁
有無多D,好好笑

佢話超能力包括五個方面
心諗唉你鍾意啦快啲放飯

果然有用超能力聽書啊
我都記唔晒咁多
屌,在場
屌你老母都on99

this

佢係唔係痴線㗎
考英文嗰日冇咁激動

我仲特登等解卷,點知等佢講咗咁耐經,解卷解咗2題就完,

same here
屌,在場
屌你老母都on99

this

屌條友係咪信左邪教
saberhusband 好毒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞