$50000 期指倉實錄

714 回覆
36 Like 1 Dislike
升穿240巴打點部署
升穿240巴打點部署

今日平晒所有好倉
向上空間唔多 暫時建倉住
留返隻388牛
升穿240巴打點部署

今日平晒所有好倉
留返隻388牛

我都好驚好似大半年前嗰次咁一上242 就跌900點
升穿240巴打點部署

今日平晒所有好倉
留返隻388牛

我都好驚好似大半年前嗰次咁一上242 就跌900點

今年應該會破243頂
不過短線唔幾時回調返次
今次成交好大 希望仲有300-400 升幅
今次成交好大 希望仲有300-400 升幅

咁大成交 似就見短頂

週線:
BB BAND(10,2) 由1月9號開始開邊 至今已持續六週
而BB BAND(20,2) 本週15號觸通頂 大概24055位置
而SMA20已經由下跌轉為上升 MACD 仍為牛牛
唔知BB BAND(20,2) 會否開單邊貼通向上
如果今次升浪同2010升浪走法相似的話
5浪有機會破頂以及達到25200水平

週線:
BB BAND(10,2) 由1月9號開始開邊 至今已持續六週
而BB BAND(20,2) 本週15號觸通頂 大概24055位置

依加週線破左頭(睇埋週末收市),下一步睇245-248

週線:

睇法一樣
有可能會上260,應該係月線既影線黎
咁快26000
咁快26000

影線咋
巴打有冇之前睇資金淨流入果個link share
巴打有冇之前睇資金淨流入果個link share

上瑞信睇
今日24159 平晒好倉

升到期結喎⋯⋯

上週BB(20,2)疑似發出貼通頂開邊signal

升到期結喎⋯⋯

唔一定要食到盡

升到期結喎⋯⋯

唔一定要食到盡

見你入兩張細期,平均24035,124x2,248點,賺2480蚊!短炒賺10%幾好丫!不過長線2017年樓主點睇?你有沒有其他股票?

新通道

升到期結喎⋯⋯

唔一定要食到盡

見你入兩張細期,平均24035,124x2,248點,賺2480蚊!短炒賺10%幾好丫!不過長線2017年樓主點睇?你有沒有其他股票?

我估2017年內應該會上到25200水平
股票就得一隻正股 另外有隻388牛
大時代輸過唔少錢 冇乜本買股票
等儲多d錢先入返d共用/地產/收租股

升到期結喎⋯⋯

唔一定要食到盡

我估2017年內應該會上到25200水平
股票就得一隻正股 另外有隻388牛
大時代輸過唔少錢 冇乜本買股票
等儲多d錢先入返d共用/地產/收租股

希望你今次贏返哂輸嗰的

我都係大時代輸唔少
精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞