$50000 期指倉實錄

714 回覆
36 Like 1 Dislike
睇圖期結一係24650,一係24200
自己睇後市係24650結大機d,4月中之前會試25300
之後就回調
今日做左246LC同242LP,比例係4:1
如果結係244就
之後就回調
如果結係244就

我睇就結244
我念下星期就會有方向 唔洗等到四月中
之後就回調
如果結係244就

我睇就結244
我念下星期就會有方向 唔洗等到四月中

咩位結都唔會影響下月方向了....
留名學野
恆指日線圖 RSI MACD頂背馳,點睇後市?
留名學野
恆指日線圖 RSI MACD頂背馳,點睇後市?

如果企得到242
成交保持到

下月好大可能會穿250 直上258 左右 先有機會回
再大膽D 估計 未必會回

週線月線都好靚 巿底唔覺差
3月簡單總結

上月比較反覆 trade起上黎有d混亂
要檢討既係月尾果次random trade同做左注大注既breakout trade
最後賭運失敗收場 唔會再有下次 要做返有信心同穩陣既trade

今個月睇落好過睇上
都已經連升3 個月 雖然唔係話一定會回

今個月睇落好過睇上

可能回調再升

今個月睇落好過睇上

可能回調再升

唔好咁老定
雖然今個月我有信心迫近25000但係都會係尾段見
仆街
仆街

做咩吖巴打
仆街

做咩吖巴打

賺2500變輸4500
留名學野
仆街

做咩吖巴打

賺2500變輸4500

點解既
炒期貨
好想落場但怕變咗賭錢,好似上咗癮咁
今日贏3萬幾,但好唔知足 有冇人屌醒我

點解贏緊錢都要人屌醒
今日波幅得300 左右贏3萬幾 巴打都幾重倉下啵
仆街

做咩吖巴打

賺2500變輸4500

點解既
炒期貨

期指 星期三贏緊5500
仆街

做咩吖巴打

賺2500變輸4500

點解既
炒期貨

我覺得今個月既高位未見 所以都唔係問題既
仆街

做咩吖巴打

賺2500變輸4500

點解既
炒期貨

我覺得今個月既高位未見 所以都唔係問題既

而家219哥一上水就蝕低過1000
一陣平埋佢

點解贏緊錢都要人屌醒

我走哂架喇,我叫人屌我係因為我想連本帶利冧落去,all in 然後愈滾愈大個種感覺好撚正。一日搵幾萬既感覺真係好爽
但我柒過所以冇做到,但個心癮好大,對自己有信心,但又知咁樣會瀨嘢,好矛盾

點解贏緊錢都要人屌醒

我走哂架喇,我叫人屌我係因為我想連本帶利冧落去,all in 然後愈滾愈大個種感覺好撚正。一日搵幾萬既感覺真係好爽
但我柒過所以冇做到,但個心癮好大,對自己有信心,但又知咁樣會瀨嘢,好矛盾

好簡單draw 走部份錢 就唔會手痕

你all in

點解贏緊錢都要人屌醒

其實你最尾都係想清袋,清左你就理性。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞