Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
我都覺得呢度好好笑
今日行過Jo Malone睇到東海講個隻香水
30ml都5xx, 100ml 要一千
未買過香水,唔識價,唔捨得買
不過隻味好香好甜,係唔係女朋友用呢隻香水,所以話鐘意呢隻味
我都 佢地真係好團魂 次次都講13
佢改左口6-1 但字幕都寫super junior -1
心痛滑鼠一秒呀 好彩滑鼠夠堅強未壞
聽講日本買平好多
13-1=0呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
我都 佢地真係好團魂 次次都講13
佢改左口6-1 但字幕都寫super junior -1

團魂爆炸 字幕咁打先安全 但都無錯
我都覺得呢度好好笑
心痛滑鼠一秒呀 好彩滑鼠夠堅強未壞

明明前面希大都有dump過滑鼠幾次 一比東海dump 每次都飛左出黎
睇佢哋玩都覺得會好忟
其實好心痛童童未開始已經自己打定輸數
苦於夜短真係睇到我臉紅
我都
好彩事實佢都係叻叻既
但某雲點會得咁少
我之前買過另一隻味清淡d叫Wild Bluebell 香水價錢都係咁上下,不過持久力得3/4個鐘,好快用完一枝
見佢之前d機場照有影到一個大Jo Malone紙袋,我覺得似係fans送
係得金希澈次次都咁夠膽講13人
真係團魂爆發
有朋友黎緊會去,叫佢留意下先
最近睇緊香水,不過番工唔用得,所以都諗緊買唔買
咁岩見到東海講個隻都岩我心水,我 prefer 甜d既味,係見到咁貴就
一直淨係知李東海中意用jo malone 仲因為佢開始留意jml 入左手一支
想問下東海講邊隻味
Jo Malone Nectarine Blossom and Honey?
Really?!
我買左呢支 好甜好香
但係男人用就。。
李東海係小甜豆 所以冇關係
我覺得都帶點真心
今期認哥 童哥好正!!!
同JYP一齊跳舞 個人覺得跳得仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞