Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
突然係度諗就算會聽其他歌手歌會欣賞其他團
但除左SJ就無一個令我覺得可以變成fans
永遠都只係ELF
突然感性一下
真係 一日係ELF 一世都係ELF
成日諗愈睇得多佢地真係愈脫唔到飯
只會發現佢地既愈來愈好既一面

真係完全脫唔到
以前可能孚快就轉左第2個 或者係同時鐘意唔同歌手
但依家我手機電腦都只係得佢地既歌
突然係度諗就算會聽其他歌手歌會欣賞其他團
但除左SJ就無一個令我覺得可以變成fans
永遠都只係ELF
突然感性一下
真係 一日係ELF 一世都係ELF
成日諗愈睇得多佢地真係愈脫唔到飯
只會發現佢地既愈來愈好既一面

真係完全脫唔到
以前可能快就轉左第2個 或者係同時鐘意唔同歌手
但依家我手機電腦都只係得佢地既歌
睇完Super TV 感覺又可以愛多80年
佢地真係好好 好真
無錯 又認識多左舞台以外既佢地
下次齊人又玩多次我同
呢個主題好正
真係要好似佢地咁一齊經歷左好多野先可以咁真實表現出嚟
一路經歷既野得來不易
辛酸既苦練 到得到美好既成果後會更加珍惜感恩
即使係只係一個漢堡包一個拉麵都會記一世
回頭諗番會覺得即使過程中好辛苦但都係幸福回憶
所以會更努力回報比粉絲同唔會覺得自己高高在上
呢個就係我鐘意佢地既原因
要一直走花路💙
眼淚又黎
仲好記得最初有人問點解中意SJ
我個時係話欣賞佢地識感恩(原因好似好奇怪 )
雖然只係fans同歌手既關係但感覺好親近

近到成日同屋企人講佢地既野 都係佢地生活中既小事 全部都好唔似一個藝人同粉絲既關係 真係好開心愛上左佢地💙
我知你講邊幕
好長唔quote了
上次排隊買手燈R人吹水
一問個個都十年八年飯齡
我覺得自己好渺小
真係入左坑先知原來世界上仲有呢種飯左就唔想脫飯嘅idol
sorry for 1999
有vip 問過我點捱咁耐等到佢地退伍
表示因爲真係好愛佢地
冇諗過今集又會喊
真係好感激佢哋成為super junior 好感激佢哋一直堅持
佢哋係我人生楷模
結埋婚都係咁捱
其實好想齊人玩
呢三隊都未算最尷尬
旭源
想像唔到無咗佢地點過日子
源旭個隊應該會好好笑
原本以為自己只係三分鐘熱度,但真係越了解越中意,唔想離開佢地
仆街 笑到我癲
完美表達
好好j
同金厲旭一樣 消失左😂
자신있어!!!!!자신있어!!!!!!!!!!!!!!!!!자신있어!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
冇錯!呢樣真係
佢地就算係前輩都仍然好有禮貌
佢地時刻都好認真好努力去做好每一件事
比你感覺係每個機會佢地都會好珍惜
而且我好相信佢地既感情係真架
生死都經歷過大架又吵過咁多次

個笑容

係咪得我一個覺得好似假髮
不過剪番個頭又後生十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞