Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike

金鐘雲間房有一部枱機電腦 notebook同電視
呢條友唔一心幾用唔舒服
諗起佢一路打機一路睇雜誌😂
之前童童同赫宰問大雲套電影/漫畫講咩
大雲又真係答到

唔止同時打機同睇雜誌 仲同時睇緊電影添

我最多都係一邊睇劇一邊睇書
做唔到第三樣野
三分鐘男友
其實赫宰而家係自己住定同屋企人住?
自己住啊
我買左780,想要$980! 大家有冇買埋船飛?
我以為佢同屋企人住係之前人生劇場(?)個間屋
應該係買左間比屋企人住
依家好似得大雲同馬始係同屋企人住
點解可以咁勁
@Super-Junior韩流帝王

#superjunior王牌组合韩流帝王#
即使是首席执行官和国际商人也承认SuperJunior

“世界上最大的男团乐队和亚洲顶尖的超级少年”

“真正的全球认可”。

cr:shiwonssi

全世界得南韓anti 我老崔

嘩嘩嘩
《#四月回歸整理》
@韓流
【INFO】2018年4月即將回歸/出道的歌手(陸續更新)
4.2:OH MY GIRL、EXID、PENTAGON
4.3:THE BOYZ
4.4:WINNER、防彈少年團(日本)
4.6:Microdot
4.7:UNB
4.9:TWICE
4.10:EXO-CBX、安炯燮x李義雄
4.11:Eric Nam、柳善皓
4.12:Super Junior(後續)
4.17:JBJ
4.18:HOONS
4.26:IZ
待定:Lovelyz、Apink、VIXX、輝人、YDPP、TraxX、黃致列、李洪基x柳會勝
//
以上報告完畢
Cr. Super Junior 打榜隊
咪係 搞到我冇得見佢咁耐
@SinHwe
#SUPERJUNIOR# SUPER TV 24小时近距离观察[吃瓜]
李赫宰:我什么都不想做只想呆在家里,中午12点起床在沙发上看电视,然后在房间看电影[吃瓜][吃瓜][吃瓜]

同我一樣
我都係最中意攤屍
未睇到著咩鞋
幾乎日日都炒到應一應
“CB百蓝_。180330 电视购物IG更新:
有这样一句话
发100次kakao不如打10通电话,打10通电话不如见1次面 .
我们久违地真挚起来了.
SM出击准备完毕(悲壮)
#终于 #见面了 #制作组 #说服的技术 #精读完毕 #说服 #从书本上 #学习到的 #为了 #盖图章 #走起吧 #在结束的地方 #重新开始 #这才是 #真正的 #REPLAY #放送准备 #都做好了 #人过来就行了 #Super Junior #SUJU #Superjunior #SJ #Destiny #Repackage #宣传 #和我们 #做吧 #不管是什么 #要做的话 #就和我们 #做吧

好期待
d tag真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞