Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
型到顛
轉曲風

replay新聞一出 股票又上升左
大家跟開邊到買專輯架
我見跟站訂好耐先到手
想快d拎到
但係平時睇開果d代購好似未開團
大家跟開邊到買專輯架
gmarket/跟SJHKELF
今日先發現有啲站有淘寶,可以跟下如果想要贈品
我見跟站訂好耐先到手
想快d拎到

其實唔係好明我地用淘寶應該點拎 好似用集運落黎隻碟會唔會唔安全
我次次都用集運
好正常
其實要睇個站自己包得好唔好
跟大站最穩陣
寄專通常直接用順豐
Gmarket是好東西
【Xportsnews】[SJ,23日公开先行曲<Super Duper>!4月回归预热来袭!!]即将携带正规八辑后续专辑<REPLAY>于4月12日回归的#SuperJunior#确定作为SM旗下数码音源频道STATION2第50位主人公,将于韩国时间23日下午6时通过各大音源网站公开新曲<Super Duper>音源.据悉这首歌曲在去年举办的<SUPER SHOW7>世界巡演舞台中就揭开了神秘面纱,以中毒性的副歌部分与明快的节奏引起了观众的热烈反响.同时<Super Duper>由#利特#参与作词作曲,并将收录在后续专辑中.敬请期待!!
【Xportsnews】[SJ,23日公开先行曲<Super Duper>!4月回归预热来袭!!]即将携带正规八辑后续专辑<REPLAY>于4月12日回归的#SuperJunior#确定作为SM旗下数码音源频道STATION2第50位主人公,将于韩国时间23日下午6时通过各大音源网站公开新曲<Super Duper>音源.据悉这首歌曲在去年举办的<SUPER SHOW7>世界巡演舞台中就揭开了神秘面纱,以中毒性的副歌部分与明快的节奏引起了观众的热烈反响.同时<Super Duper>由#利特#参与作词作曲,并将收录在后续专辑中.敬请期待!!

Super Duper 終於!!!
大家跟開邊到買專輯架
gmarket/跟SJHKELF
今日先發現有啲站有淘寶,可以跟下如果想要贈品
我見跟站訂好耐先到手
想快d拎到

其實唔係好明我地用淘寶應該點拎 好似用集運落黎隻碟會唔會唔安全
我次次都用集運
好正常
其實要睇個站自己包得好唔好
寄專通常直接用順豐
Gmarket是好東西

好的 今次就試下 thx
yeah!!!
等左超耐
原來係station 黎
我真係超鐘意呢首
特特

大帥 辛苦了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞