Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
佢個caption係咩 我睇嗰陣佢已經del左
唔知會唔會係拍super tv
Going to Japan
0306宇宙大明星金希澈出道十三週年快樂
以前會覺得呢個人咁囂張,叫自己希天才、宇宙大明星,但睇過佢主持、演戲、綜藝,叫天才真係一啲都唔誇張。台上係閃閃發光嘅明星,私下只係個中意打機,沉迷紅色嘅宅男 好大反差但又好真實,好率性,一啲都唔做作,癲得嚟有自己原則。希大要快快樂樂,快啲搵番個伴啦!

好鐘意呢樣相既希大呀~
我想講李東海係咪又劇透咗去日本
佢del咗ig個caption
佢個caption係咩 我睇嗰陣佢已經del左
Going to Japan
SS7 台灣場等住睇李東海小朋友劇透

感覺大雲po李赫宰同李東海 係想幫東海
我好中意依張
Story po李東海係15年既事
赫宰就唔知係咪今日影

聽晚一定好好笑 希望收視會高
海海扒係到好可愛
童童個次煮野食明明用電磁爐但著左火
嚇死我
電磁爐都有明火
我都係
仲要我係岩岩轉去就著火
好似小baby
好想打佢個屎忽
訓個晏覺夢到佢地 醒之前串李赫宰自己一個人過年,好爽
藍莓嗎我哋?
但又好岩咁喎
藍莓
紅色唔係應該我咩
E.L.F-JAPAN MAGAZINE vol.0013 #金钟云# 【QUESTION & ANSWER】
【如果只有1天,和成员交换身体的话,会选谁?】
emmm!如果要选1个人的话,就银赫吧。理由是,他半夜吃辛辣又咸的东西,脸也不会浮肿。而且由于内脏运动快,马上就去厕所了。我唱歌比较在行,银赫在舞蹈方面就很厉害。。。。虽然这么说,但我也不认为跳舞输给银赫了(笑)。但实际上,我光是想象一个人跳舞的样子就非常紧张了,对跳舞没什么自信啊。所以银赫站在最前面跳舞,看着他很有魅力的身姿就觉得好羡慕啊。

好快去廁所
可能因為係韓國所以
我地好似係洋甘菊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞