Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
我記得12年定幾時有個節目叫5000問
特澈雲童有出演,個時都有畫樹,想對比下幾年前同依家,唔知有無唔同呢?
特哥畫個樹都係有年輪,代表心靈創傷
希大畫左竹 同上次唔同,不過依舊咁獨特
大雲都有唔同,上次畫好多棵樹,好似話佢無安全感
後尾希大話想做一集幫利特減壓真係好好
稱讚你
話唔定之後會有呢個特輯
我同都係佢地提出
希望PD會採納呢個意見
如果唔係專登整一集
特哥平時咁忙都無得抖

我都覺 好幾次都係用一啲佢地自己提出既idea去做 應該都有機會
btw 黎回憶下5000萬的大提問
http://www.bilibili.com/video/av2843443
無錯!後製真無好重要!
上一集其實都可以好有趣,起碼睇相好多人都會好奇但係剪到又短又無頭無尾,希澈打機發脾氣都可以靠剪接字幕吐糟,好多後生仔鐘意睇人打機,做得好可以吸引到佢地!
雖然唔係想比較,但係同羅pd嘅節目對比,就會覺得事前準備後製都令個節目太平鋪直敘!
今次啲特效都中到笑點
好好多 希望以後更好
昨天東方神起在日本幕張開FM,有個環節是借物競賽,主題是”佈置朋友的生日派對”,昌珉跟台下的飯借了圭賢的扇子,說「因為是朋友嘛…圭賢,就這傢伙(用星際大戰的光劍指著圭)」佈置成了圭賢的生日排隊,說想弄他們平常喝酒的樣子給大家看,然後說圭賢最近好像努力在學日文,還是一樣很臭美 ​

點解東神fm會帶圭嘅扇去嘅
仲有人帶重逢之日CD😂
瑪奇朵
之前昌珉去左d&e演唱會
elf係識紅家應援
昨天東方神起在日本幕張開FM,有個環節是借物競賽,主題是”佈置朋友的生日派對”,昌珉跟台下的飯借了圭賢的扇子,說「因為是朋友嘛…圭賢,就這傢伙(用星際大戰的光劍指著圭)」佈置成了圭賢的生日排隊,說想弄他們平常喝酒的樣子給大家看,然後說圭賢最近好像努力在學日文,還是一樣很臭美 ​

點解東神fm會帶圭嘅扇去嘅
之前昌珉去左d&e演唱會
elf係識紅家應援

果然紅藍一家親
咒文應援應該無人不曉
後續真係replay
@爱奇艺韩娱
据韩媒报道,#SuperJunior# 将于4月12日下午6点通过各大音源网站公开正规8辑《PLAY》后续专辑《REPLAY》。据悉,《REPLAY》由11月6日Super Junior出道12周年发布的正规8辑《PLAY》追加收录主唱小分队SUPER JUNIOR-K.R.Y.的新曲《Shadowless》,继11月28日发表的《PLAY》(PAUSE Ver.)后完成"PLAY-PAUSE-REPLAY"3部曲。特别是正规8辑后续专辑的主打歌将展现与Super Junior此前音乐风格和舞台180度大反转的特色风格,预计将会引来观众的热烈响应。
唔叫replay都對唔住自己啦
拉丁
點解我諗起鬥牛
鬥牛令我諗起mamacita李赫宰
我第一眼覺得似mamacita個隻風格
我幾鍾意mamacita, 今次似拉丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞