Super Junior 晟敏《Day Dream》大發相愛相殺討論區(17)

1001 回覆
25 Like 12 Dislike
韓星網新聞-《Super TV》預告:SUJU官方認證的「問題男」和「無問題男」 貼身24小時近距離觀察!

"(特別出演:藝聲的親弟弟,看起來也「蠻有問題」的,需要了解XD)"
https://www.koreastardaily.com/tc/news/104013

.

連累親弟都比人覺得係有問題
冇一個係正常
鐘真唱black suit個陣好搞笑
由頭到尾
都唔係佢放狗 只係佢既屋企人做錯
唔通番緊工 屋企出事就係佢做錯?
都雪咗佢國內活動成大半年 仲想點?
其實我覺得晟敏同佢已經可以出番黎活動
唔明點解唯獨啲泡菜仔咁反感

【OSEN】[<Super TV>SJ最大问题男是谁?艺声VS银赫!]将于明日(30日)播出的#SuperJunior#团综真人秀<Super TV>第10期中,将播出观察分析<问题性男人>特辑,6人亲自投票,结果#艺声#以最高得票数4成为"有问题男人",#银赫#则同样以4票成为""无问题男人".据悉在观察摄像机中,两人完全展现了相反的面貌.那么节目中究竟观察到了什么?更多精彩内容敬请期待节目播出!

有問題男人同冇問題男人
有其兄必有其弟?
可憐的鍾真心諗:我都唔係idol
作為一個普通人嘅鍾真已經拍過mv又上過綜藝😂
如果有人買多780想放可以搵我
Thanks.
冇一個係正常
鐘真唱black suit個陣好搞笑
有其兄必有其弟?
可憐的鍾真心諗:我都唔係idol
作為一個普通人嘅鍾真已經拍過mv又上過綜藝😂

鐘真都對住班神經病好耐啦 10次聚餐8次都有佢份 一早都唔係正常

赫宰既衣帽間

金鐘雲間房有一部枱機電腦 notebook同電視
多衫到
李赫宰多衫定金鐘雲多衫
呢條友唔一心幾用唔舒服
諗起佢一路打機一路睇雜誌😂
之前童童同赫宰問大雲套電影/漫畫講咩
大雲又真係答到
2個應該差唔多
李赫宰啲衫兩個人著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞