TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

獻下醜 全原裝FD2
車身07年買已經咁
08年搬果陣收埋左好多
最肯定係有部s2000

mk h 車 ,新不如舊,新個d 梯r tomica 真係唔掂

po車推人氣
想儲林寶 但而家好似周街都搵唔到aventador

太遲了,我之前放左了 棄林寶坑

銀定橙呀?
橙周街都係喎
街冇就一田/logon 不過$40

銀定橙呀?
橙周街都係喎

去76退錢嗰陣見個盒靚就同佢做埋最後一單生意

想收多啲 FD2
但係火箭到過唔到心理關口
到依家都係儲得 3 部

巴打部FD2買幾錢
想略略估下自己部冇盒幾錢

呢 set $600

銀定橙呀?
橙周街都係喎

去76退錢嗰陣見個盒靚就同佢做埋最後一單生意

GTR

警車版真係好撚靚

我去麗晶商場搵二樓個呀姐傾開偈
佢話原來係親港版嘅set都會中招
佢就好彩呀 中咗兩部豬
只可惜佢同我講嘅時候我已經自己上facebook收咗

btw個呀姐都有幾多中古 絕版同行貨
巴打得閒可以去睇下
麗晶商場二樓 咭將軍

我部yellow hat 係果到買
成日同佢吹水
有無巴打可以教下advan 拉花同 出光
失敗左好多次
失敗左好多次

我想試 但係無水貼
失敗左好多次

我想試 但係無水貼

兩個淘寶有呀
搵模型車水貼就有
呢度D巴打係咪Facebook group活躍果堆

唔出聲 最多都係hold下車

hold車呢d永遠都唔夠人地快

銀定橙呀?
橙周街都係喎

之前去logon睇間間都無橙色

想收多啲 FD2
到依家都係儲得 3 部

巴打部FD2買幾錢

呢 set $600

新手一問,其實點解Type R會咁值錢?來貨少?多人要?特別靚?定係點…

我去麗晶商場搵二樓個呀姐傾開偈
佢話原來係親港版嘅set都會中招
佢就好彩呀 中咗兩部豬
只可惜佢同我講嘅時候我已經自己上facebook收咗

巴打得閒可以去睇下
麗晶商場二樓 咭將軍

成日同佢吹水

咭將軍咁貴都買?

有冇group介紹
就咁係Facebook打Tomica出比我果兩個group都係台灣
不過佢地果度買車仔好抵
兩部43有貼都係$100台幣起步
你冇睇錯我冇打錯 好似係

巴打得閒可以去睇下
麗晶商場二樓 咭將軍

成日同佢吹水

咭將軍咁貴都買?

巴打有好介紹?
我想買第一代nsx

想收多啲 FD2
到依家都係儲得 3 部

巴打部FD2買幾錢

呢 set $600

巴打肯定係康打死忠

成日同佢吹水

咭將軍咁貴都買?

巴打有好介紹?
我想買第一代nsx

番工喺嗰頭
多數都係同佢買行貨
真係搵唔到或者知佢嗰到平先會搵佢買
有冇巴打知邊度有FD2同FD2RR賣?
有冇巴打知邊度有FD2同FD2RR賣?

fb group,出面鋪都有,不過比group貴

先達開左間貴價格仔鋪tomica,你可以去睇下

成日同佢吹水

咭將軍咁貴都買?

巴打有好介紹?
我想買第一代nsx

第一代?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞