TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
與想問荃灣除咗地皇 邊到仲有車仔睇

DRIFT

今日Tokyo Auto Salon Nismo 有得買早排炒到300尾既 Nismo skyline,遲d應該唔駛食炒價

但係FB group 唔見有人放,只係放果4架會場車咋喎
今日Tokyo Auto Salon Nismo 有得買早排炒到300尾既 Nismo skyline,遲d應該唔駛食炒價

見到放 $285 被秒

見到放 $285 被秒

之前食咗部390

見到放 $285 被秒

之前食咗部390

Metoo

見到放 $285 被秒

之前食咗部390

Metoo

冇食
見到咁貴寧願唔買

之前食咗部390

Metoo

冇食
見到咁貴寧願唔買

之前係日拍買4架,$336 一架
痴撚線,3000 yen 變400幾,真係好撚過去搶!
好彩有fd今日入場整一套比我

炒車係好撚好賺
不過通常都係第一水最貴,之後價格會回落

而家已經好咗,多咗人入,鬥頂爛市
之前得龍頭店會有特注會場嘢,直頭睇住你嚟食
話唔埋又好似上年z tune proto咁tomica shop任買

我都係咁望....上年頭文字d twin set 同z tune 搶到呢

上年我都係有人報料我先知
即刻仆去買
116c $140抵嗎

Metoo

冇食
見到咁貴寧願唔買

日拍有爛盒風險,差幾十蚊香港買算吧,如果真係咁想要。

利申:試過爛/皺盒

原來係有,不過已經。。。。
116c $140抵嗎

黑色?可接受

冇食
見到咁貴寧願唔買

咁唔好釆
116c $140抵嗎

黑色?可接受

對,黑色

咁唔好釆

應該係賣家包裝問題
冷門長車分享

富豪接掛巴士

想知呢款長巴士邊度有得賣
116c $140抵嗎

黑色?可接受

對,黑色

小弟想問116c係?
116c $140抵嗎

黑色?可接受

對,黑色

早排見到有人放90 畀人秒hold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞