TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
是日中午花市一入 GTR 中製孖喉

買新車

買新車咪好,尋日係呢度買左4套7-11車,得兩架唔係黑轆
年宵賣車清死貨
年宵賣車清死貨

好多死貨,雖然有d幾平。要搵好嘢真係靠運氣。
年宵賣車清死貨

有人執到對n仔
其實我早過佢望到 不過我唔爭氣冇攞到上手
年宵賣車清死貨

有人執到對n仔

咩款n仔?
我都執到一對31號貨車 Nissan Diesel Quon 連初回$120,不過已轉送7算原價賣Tokyo Auto Salon 1套四架車比我的朋友

有人執到對n仔

咩款n仔?
我都執到一對31號貨車 Nissan Diesel Quon 連初回$120,不過已轉送7算原價賣Tokyo Auto Salon 1套四架車比我的朋友

我敢講,佢啲車仔開嘅價錢,你喺出面行下鋪頭,一定搵到,可能仲有平

有人執到對n仔

咩款n仔?

我敢講,佢啲車仔開嘅價錢,你喺出面行下鋪頭,一定搵到,可能仲有平

係架
越整越差,Prius本身架車已經麻麻,仲要唔detail

尻出,hea出,宜加紅白盒質素,qc,誠意通通欠奉
越整越差,Prius本身架車已經麻麻,仲要唔detail

尻出,hea出,宜加紅白盒質素,qc,誠意通通欠奉

比我感覺係想要高質既就玩其他line
premium
TLV
限定車
年宵賣車清死貨

有人執到對n仔

唔係真係信執到下話
果檔野四眼果個咪ken哥囉,成班友圍威喂
佢啲好嘢咪又係留晒比佢班老友

有人執到對n仔

唔係真係信執到下話
果檔野四眼果個咪ken哥囉,成班友圍威喂
佢啲好嘢咪又係留晒比佢班老友

肥K 唔係長駐花市,總之價錢牌KF d價就係佢嘅

過年前最後一入

過年前最後一入

梯r幾銀

過年前最後一入

梯r幾銀

$450
比錢前差啲過唔到自己心理關口
不過一黎個價仲升緊二黎過年入返部獎勵下自己算

過年前最後一入

梯r幾銀

$450

好好供奉

梯r幾銀

$450

好好供奉

$450我賣比你算啦

梯r幾銀

$450

好好供奉

百幾唔買,二百幾唔買,到而家四佰幾了,再唔買唔知幾錢

$450

好好供奉

$450我賣比你算啦

有冇貼?
有貼4百5我收

好好供奉

$450我賣比你算啦

有冇貼?
有貼4百5我收

睇圖

$450我賣比你算啦

有冇貼?
有貼4百5我收

睇圖

網上部部都比人秒

有冇貼?
有貼4百5我收

睇圖

網上部部都比人秒

日本y拍都唔平

有冇貼?
有貼4百5我收

睇圖

網上部部都比人秒

中製越製?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞