TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

呢啲得唔得
好似仲有其他,不過唔記得擺左去邊

呢架野有咩咁特別 見之前d人炒到斷曬貨

civic炒款,只要係civic就炒

標準比例1/64

所以而家都有價有市?
拆左

civic炒款,只要係civic就炒

標準比例1/64

所以而家都有價有市?
拆左

係咪初回先
唔係初回都唔使咁驚嘅

有冇人知道邊度仲有依架藍跑賣
細個嗰陣差依架未買

標準比例1/64

所以而家都有價有市?
拆左

係咪初回先
唔係初回都唔使咁驚嘅

黑色先值錢,白色有新車logo都值小小,全部未開為佳

呢啲得唔得
好似仲有其他,不過唔記得擺左去邊

童人排唔到auto salon

所以而家都有價有市?
拆左

係咪初回先
唔係初回都唔使咁驚嘅

白色日本一街都係 賣緊廿二三蚊港紙

係咪初回先
唔係初回都唔使咁驚嘅

白色日本一街都係 賣緊廿二三蚊港紙

應該係第二水無貼2016新車?

自己另外入咗

自己另外入咗

排到一set 另外180 hold咗架121 86

出去ins睇下,now
童人食左架86現貨$180

其他3架都有,gtr無現貨

toy jc有3架單賣$140 each
今日一入。。。有冇巴打幫手鑑定同埋可以教下我點樣幫啲車補酒
是日

嘩,全部都花既
全車絲印,不過實在太貴,qc麻麻有甩油有印側有黑點,屌

玩具嚟咋,本身都係800yen

嘩,全部都花既

係 因為係街邊執佢哋返嚟

嘩,全部都花既

係 因為係街邊執佢哋返嚟

爆底起漆水底灰上油 完

但對於多部件嘅車可以點爆
例如部F22 係咪都係要爆咗個底先再拆佢出嚟?
同埋啲貼紙多數係咪放棄

玩具嚟咋,本身都係800yen

等緊友人返香港收車一套,不過越製車qc真係唔好有期望,棧失望

爆底起漆水底灰上油 完

但對於多部件嘅車可以點爆
例如部F22 係咪都係要爆咗個底先再拆佢出嚟?
同埋啲貼紙多數係咪放棄

咁講啦 貼紙落起漆水一定冇得剩 可以上完油用水貼代替 f22係邊架

呢部
我嗰部係藍色嘅
呢啲車後面連住個垃圾斗個位點爆?
都係鑽咀?定用其他方法爆佢出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞