TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
呢隻得tomica permium出過,應該得3隻款,要買就快,隻no.7會轉做fairlady

黃色貴既,網上限定
呢隻得tomica permium出過,應該得3隻款,要買就快,隻no.7會轉做fairlady

黃色貴既,網上限定

有次行過沙田新城市三期一間地鋪見到有十幾款
唔知係二創定點 聽日經過影畀大家睇下
btw感謝大大無私的分享

呢隻花雖然已經玩到爛晒, 但akado全移印真心正 , 點都好過堆標榜限量有獨立number跟嘅嗰堆水貼車 。仲要平一大截

咩係全移印?

絲印 應該係

我仲係未識得分移印/絲印, 想請教下兩者有咩唔同
路過留名

黃色貴既,網上限定

我想搵type2 green, none pickup 款。 兄弟快d up相
none pickup 款?
路過留名

路過留名

呢款係咪自衛隊
路過留名

呢款係咪自衛隊

自改加水貼
none pickup 款?

無得放野個款應該得紅色

黃色貴既,網上限定

我想搵type2 green, none pickup 款。 兄弟快d up相

玩藍盒嗰個啦
made in japan 呀

玩藍盒嗰個啦
made in japan 呀

佢要vw van 送比囡囡

黃色貴既,網上限定

岩岩係深水埗買左黃色果架唔洗100
黃色vw,抵。。

btw permium nsx 捨得出未啊DLLM

喺新城市3期搵到架黃色,但冇綠色。問過冇得再訂唔會番貨。 包裝如上圖咁

喺新城市3期搵到架黃色,但冇綠色。問過冇得再訂唔會番貨。 包裝如上圖咁

呢架野出咗差不多10年,灣仔仲有

Tomica VW bus 仲有呢款
唔該曬咁多位巴打
聽日去睇吓先
,謝謝巴打

仲有依架camping款
皆旺地庫買
,謝謝巴打

車天車地個fb仲未肯收我
岩岩去深之都部FD2RR要18xx太貴冇買
我朋友早幾日去話1400我先去睇
,謝謝巴打

車天車地個fb仲未肯收我
岩岩去深之都部FD2RR要18xx太貴冇買
我朋友早幾日去話1400我先去睇

Pm個page主啦
唔會唔收人
經ebay買埋最尾部抽獎車
佢寄過嚟嗰個方法好吊癮
佢寄過嚟嗰個方法好吊癮

ebay?,咁咪好撚貴
佢寄過嚟嗰個方法好吊癮

ebay?,咁咪好撚貴

一部半部好少事啫
佢寄過嚟嗰個方法好吊癮

ebay?,咁咪好撚貴

一部半部好少事啫

運費貴喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞