TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇巴打知舊車要邊度搵
一路想搵返舊Alphard
以前貪得意買既第一架tomy黎 剩買左白色 而家想搵返銀色做一對
有冇巴打知舊車要邊度搵
以前貪得意買既第一架tomy黎 剩買左白色 而家想搵返銀色做一對

有出過銀色咩
有冇巴打知舊車要邊度搵

有出過銀色咩

呢架78得白色?

新手報到
有冇巴打知舊車要邊度搵

有出過銀色咩

呢架78得白色?

銀色係velfire

有出過銀色咩

呢架78得白色?

銀色係velfire

呢架78得白色?

銀色係velfire

多美卡
架78最幾個月先屌左2架,係淘大買

都係白色?

銀色係velfire

多美卡

早排係玩巨見到有韓版冇買 搵唔返了

新手報到

左邊架S2000我今日行過都入左 有冇巴打知點解藍色咁貴 見到好靚但同樣s2000唔同色平咁多就冇買到

多美卡

早排係玩巨見到有韓版冇買 搵唔返了

網上黑店幾三個月前30零蚊一架,而家開始難搵

新手報到

左邊架S2000我今日行過都入左 有冇巴打知點解藍色咁貴 見到好靚但同樣s2000唔同色平咁多就冇買到

藍色日本tomica shop 限定版,岩岩先出,同埋唔會有行貨返

都係白色?

係呀,白色,不過車門變左黃色,車身就白色

新手報到

藍色日本tomica shop 限定版,岩岩先出,同埋唔會有行貨返

都係白色?

Tomica白變黃or本身偏黃 我奴性重 接受左

再見到即買
聽日出去拎藍色s2000

都係白色?

Tomica白變黃or本身偏黃 我奴性重 接受左

車門d膠料變色係通病,好多tomica 有膠搪門嘅長時間後會偏黃色
新手報到

我都係

上次行過見到呢部車有貼有鐵牌車靚
$100 即俾

我都係

上次行過見到呢部車有貼有鐵牌車靚
$100 即俾

抵玩

買左幾架hotwheels,唔夠錢贖架s2000
ins見到有gt拉花既premium r34,$600,仆你個街好想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞