TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔好意思,借問聲有冇巴打知邊要有 積 可以買?

邊到

咩積?

升降台
由紅字Tomy開始迤買, 跑車先買,
第一架係R34.

我唔明點解TOMICA景品啲人仔要兒童化,
舊時嗰啲人仔靚好多

等緊 Dream 嗰架 頭D FD
有冇巴打知重新噴過架車之前駛唔駛上底灰?
想改S2000色

16歳巴打召喚

睇下架車有冇甩油
冇嘅就睇咩色
淺色轉深色就直上
深轉淺就可以上底灰
甩油嘅就去漆水啦

唔該巴打
btw啲廠徽係咪冇得噴?

邊到

咩積?

升降台

M2,香港我淨係係灣仔hh見過m2出既車,不過都未見過有呢隻就咁買,搞到我都有興淘
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z3o.7695460.0.0.xr60DP&id=523213123741

16歳巴打召喚

睇下架車有冇甩油
冇嘅就睇咩色
淺色轉深色就直上
深轉淺就可以上底灰
甩油嘅就去漆水啦
去完上底灰

巴打有無底灰個number睇下?
唔該
如果係新手有冇推介話儲咩系列先

睇你鐘意咩
我就鐘意 JDM
我有 friend 鐘意歐洲車咪主打買牛
亦都有 friend 儲巴士

睇你鐘意咩
我就鐘意 JDM
咁你咪見到邊個系列你啱心水咪邊個

睇你鐘意咩
我就鐘意 JDM

有冇咩鋪頭有大部分款

睇你鐘意咩
我就鐘意 JDM

有冇咩鋪頭有大部分款

啱先去左童人 d款都多
我自己就去開奇趣買,佢係翻貨慢

睇你鐘意咩
我就鐘意 JDM

有冇咩鋪頭有大部分款

啱先去左童人 d款都多

多謝巴打

有冇咩鋪頭有大部分款

啱先去左童人 d款都多

上fb add 咗主要的tomica 群組先
有時有師兄放車或者睇下post收下風都好

有冇咩鋪頭有大部分款

啱先去左童人 d款都多

款我覺得玩具一閣,hh比較多款,價錢就童人

啱先去左童人 d款都多

其實可以去左玩具一閣先,多車,老細又ok

啱先去左童人 d款都多

如果係天水圍屯門元朗個啲鋪頭點

屯門都係得置樂長頸鹿同一號總站684,元朗大橋街市附近榮興同美琪,除非你只會買港行貨,否則都係出油麻地灣仔好過。

屯門都係得置樂長頸鹿同一號總站684,元朗大橋街市附近榮興同美琪,除非你只會買港行貨,否則都係出油麻地灣仔好過。

即係依幾間啲價錢貴啲
我想知日本喺邊度可以買到啲中古車
睇下搵時間去日本行個圈
我想知日本喺邊度可以買到啲中古車
睇下搵時間去日本行個圈

其實咩叫中古車,新手剛入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞