TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

新人自貼
斷斷續續儲左幾年,都有2,3百架

show them all

每日一推

尾翼邊度搵

自己整

求教學
有你有我 巴打有無儲開hotwheels , matchbox ?

有玩hw

HW唔買大細轆果D
唔知有冇改開車既巴打可以詳細講下點樣改色
新手想學下野
新手想學下野

例如講下點樣爆螺絲 甩油 用咩灰用咩油 噴完啲 。detail 位點處理
巴打好有心

手鑽可以去ssp五金鋪買,再配個鑽石頭黎爆車底

新人留名 仲有啲收埋左
新手想學下野

加油呀
新手想學下野

例如講下點樣爆螺絲 甩油 用咩灰用咩油 噴完啲 。detail 位點處理

爆底:細嘅電鑽 鑽爆粒螺絲

甩油:去漆水(for殘車 靚車可直接上灰

底灰:我用雙星果隻 白蓋(色)灰蓋(色)都得 視乎咩色 白蓋基本上百搭

油:噴罐(我用雙星)噴槍

detail:先遮蓋後上油 或者先上油後遮蓋 補細節 我習慣前者 兩者分別只係遮蓋幾時做

加油

但係如果係啲太細既位
例如 TypeR 章或者 BWM logo 呢

爆底:細嘅電鑽 鑽爆粒螺絲

甩油:去漆水(for殘車 靚車可直接上灰

底灰:我用雙星果隻 白蓋(色)灰蓋(色)都得 視乎咩色 白蓋基本上百搭

油:噴罐(我用雙星)噴槍

detail:先遮蓋後上油 或者先上油後遮蓋 補細節 我習慣前者 兩者分別只係遮蓋幾時做

加油

但係如果係啲太細既位
例如 TypeR 章或者 BWM logo 呢

一係羲生 一係慢慢介膠紙遮

新人自貼

巴打係行過就買下咁?

新人自貼

巴打係行過就買下咁?

初回76

新人自貼

巴打係行過就買下咁?

初回76

新人自貼

FD2

想收多啲 FD2
但係火箭到過唔到心理關口
到依家都係儲得 3 部
76我都係得幾對

新人自貼

巴打係行過就買下咁?

以前係,見到有新就買
無理咩日同行,貼紙唔貼紙
近一年停哂手,呢堆係呢2個星期掃返黎既

想收多啲 FD2
但係火箭到過唔到心理關口
到依家都係儲得 3 部

新人自貼

巴打係行過就買下咁?

以前係,見到有新就買
無理咩日同行,貼紙唔貼紙
近一年停哂手,呢堆係呢2個星期掃返黎既

16年邊架最鐘意? , type r fd2 係邊到買?
番工見到巴打張圖諗番起個時係hh買no.54 梯r先$7x,已經覺得好貴

點估到今時今日無人要既泡菜版都炒到3,4百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞