TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
d油薄到咁

搞到我唔敢拆出嚟玩

無人理呢部

鐘意第一代

無人理呢部

鐘意第一代

入氣孔全部唔油
今日買左兩pack微影brick同呢幾架普通版車仔放喺pc頂繼續砌,暫時砌左兩架tomica batman車
微影新舊版hiace, 兩架電車,小輪會收返埋...成日跌
藍色林寶放屋企

屋企既收藏。。都係林寶

可以影下你部白色87?
好似幾正

銀色黎
有冇evolution 的同好?分享兩個今日收到的Evo IV

你老母 甩到露銀 屌

影張相睇下

果兩點

師兄架車度車門係唔係被油漆黏住要用力先開到?
我有一間86兩邊門都黏住,睇完相我都係放棄開車門小做小錯
新入坑
黎明
新手lm
有無巴打可以話比我聽邊度買車平啲 之前成日都係原價買 覺得好撚貴

終於有位叫做可以放下車
要諗下點裝燈

終於有位叫做可以放下車
要諗下點裝燈

ikea led 燈
新入坑
黎明

有冇evolution 的同好?分享兩個今日收到的Evo IV

呢架之前諗住追,不過見到係貼紙黎就算了
今日買左兩pack微影brick同呢幾架普通版車仔放喺pc頂繼續砌,暫時砌左兩架tomica batman車
微影新舊版hiace, 兩架電車,小輪會收返埋...成日跌
藍色林寶放屋企

屋企既收藏。。都係林寶

可以影下你部白色87?
好似幾正

銀色黎

仲以為係白色

可以影下你部白色87?
好似幾正

銀色黎

仲以為係白色

呢隻87初回車盒顏色同真車有出入,我有兩盒一個車盒架車偏銀灰色,另一個盒車係好淺嘅灰色,同樓主個盒一樣

全絲印都係出TL 之後常品先開始有,如果拎架castrol Evo IV 同常品 104 架Evo Rally 比,呢架excellent tomica 算好少貼紙

全絲印都係出TL 之後常品先開始有,如果拎架castrol Evo IV 同常品 104 架Evo Rally 比,呢架excellent tomica 算好少貼紙

長知識了

終於有位叫做可以放下車
要諗下點裝燈

ikea led 燈

諗緊買邊個情境好
究竟依家各部 FD2 平均價位去到邊
白色同 RR
究竟依家各部 FD2 平均價位去到邊
白色同 RR

FD2 $380-$4xx
RR $18xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞