TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

矖黃左?

黃左基本上真係bye bye 聽過可以用雙氧水 但係唔知會唔會令佢甩油啊溶膠 同埋聽聞好快會黃番

左係全新prius 右係86

86 隻白色好似冇prius咁白,不過雙氧水呢d無謂搏,一陣d油一顏一忽仲核撚突。
架86係頭dboxset架?

矖黃左?

黃左基本上真係bye bye 聽過可以用雙氧水 但係唔知會唔會令佢甩油啊溶膠 同埋聽聞好快會黃番

隻色係咁

86 隻白色好似冇prius咁白,不過雙氧水呢d無謂搏,一陣d油一顏一忽仲核撚突。
架86係頭dboxset架?

兩架分開買
好耐之前行log-on見到白色

隻色係咁

thx
新手問
d display case係邊度買

隻色係咁

thx

Type R 白都係咁,有少少偏黃
on9 , x 88架,成座山咁多隻豬

我唔信比到88架佢
TEM咁就做爛哂市

想問下86白色車頭蓋宜加係咪絕左?

有冇巴打喺香港見到呢盒
好想要架lp700

幾年前港行有出,而家試下現時點或灣仔太原街

買完啲盒仔
差一架白lp700

邊到買平
唉,睇遲左fb, 幾百人hold,我都想買mr 2 豬車 type r, 仲有無巴打知邊度有得hold (而又有機會hold 到)
痴線heetnet,咁撚樣做生意

黑店已blacklist
唉,睇遲左fb, 幾百人hold,我都想買mr 2 豬車 type r, 仲有無巴打知邊度有得hold (而又有機會hold 到)

一係咁 我係jc同童人都hold左mr2同埋type r 如果兩邊有貨我就放一set俾你?

thx 巴打你先

lee set 車太瘋狂
黑轆姐係咩
Google完好似冇乜點講

電鍍甩色
黑轆姐係咩
Google完好似冇乜點講

電鍍甩色

http://www.weshare.hk/msbus/articles/284391
推po

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞