TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
新人留名 見到你地討論攪到我都想入坑

好多年前曾經買過架巴士(no.79),果時喺吉之島買都只係大約四五十蚊,岩岩去灣仔行街,見到最平都已經要超過100蚊 其實都只係普通款黎點解都會貴左咁多

同埋想問下如果喺heetnet網站買車,買唔買得過?我見佢啲車都好平,好多巴士都好想買 Thz

師兄係咪想儲巴士😂😂😂
呢到係我既收藏

草左幾耐
好撚多巴士
推post

推post

😍😍
推post

輕輕一推

呢架野有咩咁特別 見之前d人炒到斷曬貨

乾信司推po

兩門版86 好想要

走!

乾信司推po

兩門版86 好想要

我都好想收藏頭d果d 但有d貴

乾信司推po

兩門版86 好想要

我都好想收藏頭d果d 但有d貴

邊到有得買

Hold到

hold唔到 佢開完團三個字就爆咗quota

第廿幾個 hold 到
童人我開咗一出 post 就有通知

有冇得震機通知

Hold到

hold唔到 佢開完團三個字就爆咗quota

第廿幾個 hold 到
童人我開咗一出 post 就有通知

有冇得震機通知

我果個fb有delay 成日30mins+ 之後先有notification
新人留名 見到你地討論攪到我都想入坑

好多年前曾經買過架巴士(no.79),果時喺吉之島買都只係大約四五十蚊,岩岩去灣仔行街,見到最平都已經要超過100蚊 其實都只係普通款黎點解都會貴左咁多

同埋想問下如果喺heetnet網站買車,買唔買得過?我見佢啲車都好平,好多巴士都好想買 Thz

師兄係咪想儲巴士😂😂😂
呢到係我既收藏

草左幾耐

細個草到而家

civic炒款,只要係civic就炒

civic炒款,只要係civic就炒

標準比例1/64
今日入

師兄你法拉利邊買幾錢,我搵勻晒yahoo淘寶都係得一兩架仲要vintage系列,貴到hihi

我差架法拉利
今日入

師兄你法拉利邊買幾錢,我搵勻晒yahoo淘寶都係得一兩架仲要vintage系列,貴到hihi

我差架法拉利

呢部先達格仔入,中古車可預不可求
DMC冇晒Tomica別注GTR

知唔知佢地賣幾銀?

知唔知佢地賣幾銀?

250, Ins早兩日最平都要410
我想問有冇巴打知 No.82 邊度有賣?

知唔知佢地賣幾銀?

良心

知唔知佢地賣幾銀?

良心

最後我買左Kyosho版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞