TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
2017年第一入

拎到過去根本冇位擺出嚟

我d hottoys 星矢 全部都帶唔走要放晒佢

咁的士係散買定boxset
2017年第一入

巴打幾錢入?想搵

賣唔賣到多少銀兩架
2017年第一入

巴打幾錢入?想搵

呢架正
2017年第一入

巴打幾錢入?想搵

呢隻花雖然已經玩到爛晒, 但akado全移印真心正 , 點都好過堆標榜限量有獨立number跟嘅嗰堆水貼車 。仲要平一大截

賣唔賣到多少銀兩架

有性趣,絲打有?
新人報到,玩咗tomica 好一段時間,新舊日製中製越製都啱,細佬獻醜貼一貼是日一入
新人報到,玩咗tomica 好一段時間,新舊日製中製越製都啱,細佬獻醜貼一貼是日一入

套mini唔少野
新玩具
新玩具

巴打你個燈盒邊度買架?
新玩具

巴打你個燈盒邊度買架?

toy jc
不過要hold嘅 你可以問my佢有冇現貨
新玩具

巴打你個燈盒邊度買架?

toy jc

套mini唔少野

唔係....平過架油車
新玩具

巴打你個燈盒邊度買架?

toy jc

淘寶啦, 4草野運到屋企, 條友食得咁撚大啖
2017年第一入

巴打幾錢入?想搵

呢隻花雖然已經玩到爛晒, 但akado全移印真心正 , 點都好過堆標榜限量有獨立number跟嘅嗰堆水貼車 。仲要平一大截

咩係全移印?

各位師兄 我想問問貼水貼有咩技巧 聽講好似好易穿?

咩係全移印?

絲印 應該係

仲以為有number個隻都係絲印咁巴閉

巴打你個燈盒邊度買架?

toy jc

見Taobao 賣30蚊人仔,但JC 賣成六七十蚊

咩係全移印?

絲印 應該係

有number嗰隻點睇都係水貼,望到係絲印嗰啲要驗下眼

Btw 嗰架淘寶都有,加個爛盒就賣8舊

各位師兄 我想問問貼水貼有咩技巧 聽講好似好易穿?

toy jc

成百鳩幾人跟團,肥過肥仔水

成百鳩幾人跟團,肥過肥仔水

我係其中一個
只此一次

絲印 應該係

有number嗰隻點睇都係水貼,望到係絲印嗰啲要驗下眼

Btw 嗰架淘寶都有,加個爛盒就賣8舊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞