TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我想知日本喺邊度可以買到啲中古車
睇下搵時間去日本行個圈

其實咩叫中古車,新手剛入坑

即係舊/二手車
我想問下新出個架警車係香港邊到有得買同幾錢

for paul

技術好左喎
我係問dc5果位巴打
唔該哂咁多位師兄

no.113 suzuki 警車仔?

嗰部應該童人玩巨甚至 logon 都有得賣

嗰部應該童人玩巨甚至 logon 都有得賣

唔該

如果係天水圍屯門元朗個啲鋪頭點

屯門都係得置樂長頸鹿同一號總站684,元朗大橋街市附近榮興同美琪,除非你只會買港行貨,否則都係出油麻地灣仔好過。

即係依幾間啲價錢貴啲

元朗買行貨首選榮興,美琪貨擺得整齊d不過比榮興略貴,比較多幾次應該會知
屯門684 有水貨返下,不過種類不太多,長頸鹿港行算齊全,不過海鮮價同偏貴。如果買非港行tomica 都係出現時點灣仔好過

如果係天水圍屯門元朗個啲鋪頭點

屯門都係得置樂長頸鹿同一號總站684,元朗大橋街市附近榮興同美琪,除非你只會買港行貨,否則都係出油麻地灣仔好過。

即係依幾間啲價錢貴啲

元朗買行貨首選榮興,美琪貨擺得整齊d不過比榮興略貴,比較多幾次應該會知
屯門684 有水貨返下,不過種類不太多,長頸鹿港行算齊全,不過海鮮價同偏貴。如果買非港行tomica 都係出現時點灣仔好過

唔該哂咁多位巴打不厭其煩咁答晒我啲問題
估唔到越製type r $470 成交係市價,$460係蝕本價
我都係玩唔起type r,諗下不如放撚晒d type 比d有錢人買其他車儲下仲好
估唔到越製type r $470 成交係市價,$460係蝕本價
我都係玩唔起type r,諗下不如放撚晒d type 比d有錢人買其他車儲下仲好

愈升愈有,好快過5字

愈升愈有,好快過5字

成班狗衝,有貼日版可能快過萬yen
推到個價咁高 ,on9
type r係靚
但真係值咁貴咩
望住自己果架真係百思不得其解
炒賣嘅嘢。。。
根本唔值,普通一架紅白盒濕尻type r
一部都冇
今日行開現時點諗住搵下啲豬
點知一間二間都係賣梯R
今日行開現時點諗住搵下啲豬
點知一間二間都係賣梯R

二次個d?
仲有無可能搵到EG CIVIC?

後期出個隻灰都易搵

後期出個隻灰都易搵

早期個架白色我上年已經要4xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞