TOMICA 討論區 01

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

唔夠你玩
有米
部HKS係幾靚,不過總係覺得Akado係香港人攪,不過成班打手就死撐係架仔出
部HKS係幾靚,不過總係覺得Akado係香港人攪,不過成班打手就死撐係架仔出

架車靚,質素高,邊到出唔緊要

大量香港手筆充日本仔二次

Jed thx 呢部二次黎講真係數一數二

架車靚,質素高,邊到出唔緊要

冇錯呀,如果你話你自家整出黎我會讚甚至同你買,但而家係有人做假嘛!

不過算啦,而家大把Fans而且越出越貴,間野發達喇!
有冇巴打知邊度有FD2同FD2RR賣?

fb group,出面鋪都有,不過比group貴

先達開左間貴價格仔鋪tomica,你可以去睇下

唔該巴打先想問下邊個fb group成日有?
各位巴打 幫小弟諗下 除左monster epson redbull hks三隻花之外 仲有咩花大家覺得靚?我諗到就嚟死都塞唔滿張水貼

Cusco Falken Stickerbomb
各位巴打 幫小弟諗下 除左monster epson redbull hks三隻花之外 仲有咩花大家覺得靚?我諗到就嚟死都塞唔滿張水貼

你貼咩車?H 車就 spoon

spoon做唔到 print唔到白色水貼 但係可以試下

留名等水貼教學

spoon做唔到 print唔到白色水貼 但係可以試下

留名等水貼教學

想學+1 但好懶

車天車地tomica 買賣

車天車地tomica 買賣

唔該巴打
玩具一閣都有yellowhat,百尻幾蚊

終於入手

係邊?
offtopic 一下,是日

係邊?

筲箕灣中心,諗住去買matchbox車仔,點知d款炒到離晒罩無買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞