《我份工係收錢幫人拆散情侶》

1001 回覆
819 Like 17 Dislike
「眼淚對我冇用。」我硬下心腸,但還是自然地把眼神挪開,那時那個女人,當初也是用眼淚使我改變主意拆散我生涯中第一對情侶,更引發飛仔(當年的MK)社交圈內哄,但最後被她背叛告發,我不但被全級杯葛欺凌,最後更要退學自修,讀書不成,無班可上,唯有轉身投入Deepworld的生意之中。
訓前一推

推前笑柒你先

得啦係柒左D既
「一夜纏綿」當甜左...
「眼淚對我冇用。」我硬下心腸,但還是自然地把眼神挪開,那時那個女人,當初也是用眼淚使我改變主意拆散我生涯中第一對情侶,更引發飛仔(當年的MK)社交圈內哄,但最後被她背叛告發,我不但被全級杯葛欺凌,最後更要退學自修,讀書不成,無班可上,唯有轉身投入Deepworld的生意之中。

當初也是用眼淚使我改變主意拆散我生涯中第一對情侶
呢句有啲唔順
當初也是用眼淚使我改變主意,教我拆散了我生涯中的第一對情侶
會唔會好啲?

同埋係內鬨呀
啊我竟然live左
話加甜就加甜又會咁聽話都有嘅
留名
仆街live左
留名
漢娜
樓主加速呀不過錯字既問題真係要check多幾次
難得一篇好題材 唔想比啲錯字搞到冇癮
樓主加油

當初也是用眼淚使我改變主意拆散我生涯中第一對情侶
呢句有啲唔順
當初也是用眼淚使我改變主意,教我拆散了我生涯中的第一對情侶
會唔會好啲?

同埋係內鬨呀

內訌
人影恍動,香氣和體溫把我吞噬,漢娜欺到我的面前:「我係你既人,我屬於你,我鐘意你呀!」

還沒回話,她從上而下的以兩片艷唇印向我的嘴,舌尖攪動,騷麻感從唇,齒,舌擴散到全身,我感到那兒正頂著她的胴體,她卻扭動蠻腰把我壓著。全身的反抗力度如投入汪洋大海,被溫柔和香氣覆蓋,體溫變成最貼近的撫摸把我包圍,浸淫在最浪漫的海洋之中......

這有點不太專業。

不理了。

一夜纏綿------

對唔住我係垃圾

啲廣告真係
漢娜 我都想做主角
其實扑野呢下都係冷讀術
強帖留名
追到live 留名
留名
主角屌完先算
漢娜 係好定壞呢 唔好想像
Live左
LIVE 連登呢到好多人出故, 全部都無興趣睇, 但你標題吸引到我
巴打hoball

btw真係好多錯字, 有啲都睇得出你係打錯差唔多音的字,

但有啲你直情打錯字, 我個頭就會係到
搞到有啲位睇唔明
漢娜正仆街
正🚬🚬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞