《我份工係收錢幫人拆散情侶》

1001 回覆
819 Like 17 Dislike
我以為個洋蔥係指流淚
樓主
你個「未」字用返「咪」字得唔得?
好唔慣

...我盡力

樓主好似好多錯(別)字,睇得有啲辛苦
留名,阿強會唔會係收人錢搞主角
700正皮突破,多謝大家

一開始整散果對情侶

....

我都係由第一篇開始搵
順手確認下係唔係三對都係你拆散既。
一時之間多左好多人名

其實我寫故好少用全名,因為難記,多數用「歡哥」「阿X」「肥祖」呢D可以令人更易聯想到形象既名,只係個堆CASE 目標人物用全名好似PRO D咁所以用左全名
我以為個洋蔥係指流淚

諗太多
樓主
你個「未」字用返「咪」字得唔得?
好唔慣

...我盡力

樓主好似好多錯(別)字,睇得有啲辛苦

明白 呢排禁發表掣之前已經盡量CHECK
留名,阿強會唔會係收人錢搞主角

有文未

有文未

之後劇情會有一個幾重大既地方我要考慮
呢個都係我今日遲左出文既原因
考慮結果係咪諗到

其實咪同未係唔同字嚟
樓主真係要執下啲字
Btw 個故好好睇
考慮結果係咪諗到

其實咪同未係唔同字嚟
樓主真係要執下啲字
Btw 個故好好睇

其實出文前會睇兩次,係唔知點解自己會睇唔到...
我以為個洋蔥係指流淚

本身都有意思嘅 點解嗰類嘢叫洋蔥就係因為個結構好似洋蔥咁 要你一層一層咁access 搣到最後先有你想睇嘅嘢 個名唔係鳩作
考慮結果係咪諗到

其實咪同未係唔同字嚟
樓主真係要執下啲字
Btw 個故好好睇

同埋你唔想f5之後無咗就喺word打完先copy過嚟啦
考慮結果係咪諗到

其實咪同未係唔同字嚟
樓主真係要執下啲字
Btw 個故好好睇

我以為你一嘢將未字轉哂做咪
如果唔係無理由個個都係'咪'字嚟㗎
等~寂寞到夜深~
尋晚一口氣睇晒 好想再睇
留名
留名
一般來說,像這樣的美人赤裸站在你面前,大部分男人都會感到愉悅和興奮。但是一秒前,她才向我宣佈自己是內鬼,叛徒,出賣和利用我的人---即是說,漢娜是我的敵人。

敵人的一切行為都帶著敵意,想對我造成傷害,那美女赤裸身體,可以造成甚麼的傷害?

本來我覺得她會在下一秒大叫非禮,然後屋內的警員一湧而上把我拘捕;又或者透過這一下強力的注意力分散,刺客從暗處撲出把我殺掉;又或者脫出的衣服帶有毒粉,她向我揚起令我中毒而亡;又或者....

可是她沒有。

沒事發生,屋內只有我和赤裸的她四目交投。

「你咩意思。」我的怒意和驚訝強行壓下原始的獸性。

「我...我......」

「你著返衫先。唔好搞到我好似咩咁。」我想不到那詞彙。

漢娜搖搖頭拒絕:「我想..我想你信我。」

「啊,咁同你唔著衫有咩關係?」內心隱隱作痛,這勾起了我昔日的創傷。

「...感覺..感覺令你明白我既真誠多D..我..我對你冇任何保留或者隱瞞。」她突然變得不擅詞令,低頭開始害羞。

我冷笑一聲:「赤裸既叛徒,都係叛徒。」

不再被女色蒙蔽理性--同一個錯誤中五已經犯過一次,不需要再犯。

確定她沒有即時的危險我決定坐下,來隱藏男性的自然生理反應。

嗯,坐C望D。

咳!

我跟阿輝學過一些基本的搏擊技巧,漢娜目測168左右,赤裸應該沒法藏起武器,屋內沒有其他人,一但要對決,單對單我應該能打贏。

「我....我其實,係景如人生指導中心既,應..應該係話,前成員。」她走近我,我能感到她的體溫和香氣。

要聽她的說法,還是直接打給阿強?他在滅口方面也有相關人脈。
咁少
留名😍
咁少

打緊....
咁少

打緊....

打緊飛機定打緊文
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞