網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
迪士尼秒殺左
佢一抄冰雪奇緣果度就死左
之前講諾貝爾自由獎都無事
天庭地府果度一樣係地下世界一個身份 表面一個身份
我都特登睇到果度 我覺得唔算抄
最強反派無刻意隱藏身份
一世就匿名左好耐
有無巴打有睇開彈指一笑間既書
極具恐怖 恐怖通緝領 惡靈國度
放開那個女巫都有炒冰雪奇緣
狼心女巫
留名
惡靈國度有

推薦你睇超級驚慄直播
地獄電影院
地獄電影院 一開始好好睇 但去到地獄個拉斯維加斯果邊就開始收唔到科
最強反派系統其實幾正,起碼節奏明快、好少死拖爛拖或者勁長過渡,keep住有高潮
啲人係咁屌佢冇女主角
老實講有女主角好大機會會冇咁好睇
迪士尼會唔會留意呢D垃圾小說呀?
地獄電影院根本拍完家族3之後
第二本書黎
你睇少迪士尼?
同埋有人向迪士尼既話查一查都唔出奇
二次創作姐 咁撚小氣
幫你宣傳下都封
以上面既情況

根本上唔到架
想揾有關天師既靈異小說
寵物天王 真係寫得好好
十年前有 不過應該成本無左 要搵都要去台灣網搵
推呀
咁多位巴打有冇小說APPS推薦,依家睇WEB版有時好辛苦
之前啲巴打推薦用輕鬆讀小說唔錯, 有唔同嘅網站俾你揀, 不過有啲網站要登入先睇到
睇個list搵到好多共鳴,好多都睇過。
貓膩既書最撚鐘意就係間客同將夜,好似睇緊個電視劇咁,有曬畫面出黎。印象最深就係將夜入面個春風亭之戰,好正
我好中意 死人經
種類算係披住武俠爭霸皮ge懸疑小說
同一作者(冰臨神下)ge拔魔(我自己一般中意) 孺子帝 都好有水準
而家本大明妖孽都就完本
另外仙俠點解無幽冥仙途
網游ge話獨游好特別
另外而家追緊本巔峰玩家 作者話自己以前係online game高手 而家寫本小說藉書講返佢以前d經驗同理論出黎 唔係主流he龍傲天網游
同埋巫師之旅作者開左新書叫蠱惑魔王 都係幾有趣題材
我好中意 死人經
種類算係披住武俠爭霸皮ge懸疑小說
同一作者(冰臨神下)ge拔魔(我自己一般中意) 孺子帝 都好有水準
而家本大明妖孽都就完本
另外仙俠點解無幽冥仙途
網游ge話獨游好特別
另外而家追緊本巔峰玩家 作者話自己以前係online game高手 而家寫本小說藉書講返佢以前d經驗同理論出黎 唔係主流he龍傲天網游
同埋巫師之旅作者開左新書叫蠱惑魔王 都係幾有趣題材

死人經 + 1
金鵬堡果part真係有種步步驚心嘅感覺
睇過楊戬
顯聖真君
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞