網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
睇緊超級驚悚直播 夜晚唔敢訓
又多個睇直播
未來科幻有咩好睇?
間客,冒牌大英雄之類既
星級獵人?
紅樓等更中 睇到主角掉頭見到個辮子姑娘個part我都寒埋
除左惡靈國度,青葉靈異事務所,超級驚悚直播 仲有咩靈異恐怖小說好睇,地獄電影院都幾恐怖但又係d抗日小說好難睇落去,驚悚直播又出得好鬼慢 好難頂
遊戲:
惡魔囚籠or
戰爭天堂
都唔錯
有冇人睇過
仙俠就
蛊真人
大道爭鋒
我的大寶劍
兩本都有

惡靈國度啲怪真係好屈機, 雖然主角都係 普通人真係好慘

戰爭天堂的遊戲副本都幾有趣
尤其是扮神玩卡果個
但我反而想睇組隊,主角成日都單機
近排睇左本娛樂春秋都幾好睇, 穿越玄幻類, 內容有d甜故
原來重生之大涅磐既作者出左新作叫重燃, 鍾意都市類既可以睇下

我就係2個月前俾佢fake左去睇無盡
睇到一半已經想棄 幾經辛苦先捱完全本
個結局咁都唔算爛既話
咁無限恐怖都可以話神級收尾啦
海棠朵朵話無限恐怖係垃圾,武裝係神作喎
睇左咁耐都係覺得
人人口味唔同
信人不如信自己
覺得伏既早棄早著
開頭咁似惡人谷
死人經 拔魔 岩唔岩?
睇左二百幾章,覺得作者已經開始亂寫,太多唔合理既地方,皇帝無啦啦被人廢左,國師又無啦啦打神傷左,打鬥又亂咁黎,聖教枝旗簡直無敵,中意閃去邊就去邊。
似係你唔識睇
全部有解釋既位你都可以話無啦啦
想問閣下睇開咩書咁神...
仲有枝旗唔係無敵
我完全理解唔到你點get出黎

照你咁講比你睇驚悚樂園咪仲多無里頭

利申牧神記死忠
無盡武裝太大中華膠
好毒
所以我都頂唔到
劇情其實整體係好既
不過因為無限流太多爛,所以就蜀中無大將啦,呢套就自然變左無限流既神作之一

無限恐怖 平心而論 個尾唔差
係鋪到太大個局又無埋到

我諗網文75%爛過無限恐怖
無限係神作 只要你睇埋外傳死亡開端就知點解
一切都係釣同人皇所布既局
唯一變數就係曙光既主角 昊
大家有冇啲輕鬆推介
牧神記
開頭咁似惡人谷
睇左二百幾章,覺得作者已經開始亂寫,太多唔合理既地方,皇帝無啦啦被人廢左,國師又無啦啦打神傷左,打鬥又亂咁黎,聖教枝旗簡直無敵,中意閃去邊就去邊。
似係你唔識睇
全部有解釋既位你都可以話無啦啦
想問閣下睇開咩書咁神...
仲有枝旗唔係無敵
我完全理解唔到你點get出黎

照你咁講比你睇驚悚樂園咪仲多無里頭

利申牧神記死忠

唔好雞蛋挑骨頭啦,支旗閃黎閃去頂多咪空間類寶物/技能,大多數玄幻小說有火水木雷空間時間呢d設定,至於皇帝都唔係無啦啦比人廢左,有好詳細講,頂多係國師比神打傷果part無講姐,依家咁多本新玄幻修仙小說入面牧神記真係最好睇果幾本之一
啱啱先見到有新po lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞