網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
有冇啲夾文 劇情又ok 既介紹
睇修真聊天群就黎live 但啲橋段已經有啲悶
有冇啲文 劇情又ok 既介紹
堆配角出左成千章都係面目模糊,打鬥就係寫一大堆數字出黎,劇情又唔係出人意表

依套連佳作都稱唔上,咁都有人吹奏,仲話好過無限恐怖,我睇到海棠朵朵d comment個陣真係笑左出聲
睇緊超級驚悚直播 夜晚唔敢訓

又多個睇直播

紅樓等更中 睇到主角掉頭見到個辮子姑娘個part我都寒埋

作者識咁多風水野都幾勁,雖然我信都係9up成份多
可能係師父pt寫書呢
中原五白 所有書都可以

另外就 聖堂 海王祭

最近我睇緊本"殺神永生"都OK爽

全職法師 都可以考慮
有冇啲文 劇情又ok 既介紹
中原五白 所有書都可以

另外就 聖堂 海王祭

最近我睇緊本"殺神永生"都OK爽

全職法師 都可以考慮

另外想問有冇人有睇天醒之路
好鐘意呢套 不過更得好慢
諗住開睇
過全職高手,獨闖天涯
本獨闖天涯好正
其實現家修仙個類小說仲有冇其他風格

現家嘅修仙唔係天才變廢材,就係神器金手指

個個都係全能的,根本個師傅和宗門存在根本多剩

好想搵返以前個種修仙有“俠客”嘅主角,從開始到尾都同一個宗門,同門師兄弟真係有友情。現家個類修真根本成個劇情都低能,反正都可以亂殺人有特權,洗鬼俾人入門咩,將資源集中係星二代咪算
其實現家修仙個類小說仲有冇其他風格

現家嘅修仙唔係天才變廢材,就係神器金手指

個個都係全能的,根本個師傅和宗門存在根本多剩

好想搵返以前個種修仙有“俠客”嘅主角,從開始到尾都同一個宗門,同門師兄弟真係有友情。現家個類修真根本成個劇情都低能,反正都可以亂殺人有特權,洗鬼俾人入門咩,將資源集中係星二代咪算
真係冇計
作者一寫主角受少少阻外
冇殺人奪寶
大陸評論區已經一大堆人出黎屌個作者
屌到作者都要改劇情
搞到我近年真係睇得曬既修真得個幾本
魔獄,從前有坐靈劍山,萬古仙穹
其他唔係飛住咁睇就係睇到一半就頂唔順
超級驚慄直播
利申:半打手

無j貓有冇睇呢本
個女劍士性格好鬼似泥膠

最近唔太敢開新書
步劍庭睇左一百章左右,覺得幾好睇,文筆劇情幽默都有,可以一睇
有個幾特別,叫修仙門派掌門路,主角從0開始開宗立派,靠手段慢慢發大,有啲似創業咁,雖然太監,但幾有趣,有600章可以睇
睇得太多書了, 好多本開左200話左右就棄書

得返本"原血神座", 重要唔係特別好睇

- 種馬書唔睇
- 大中華/小日本唔睇
- 無限重複換地圖唔睇

求新書
呢套好古怪 好寫實 可能太小精彩打鬥被太監
上一套修仙都已經係蝦寫 最仙遊
新果D當普通玄幻睇算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞