網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
完本未
我入陸地神仙了
史上最強師兄 完本

喲人覺得依本好睇過上一本"史上最強祖師爺"

但我自己就鍾意上一本多喲
斗羅2>1>3

個人感想
加多本

主神大道

幾有趣,講主角自己做主神

但係同其他同類書唔一樣
冇FF,唔食女, 反而寫左好多配角,主角自己唔會入加其中一方
史上最強師兄 完本

喲人覺得依本好睇過上一本"史上最強祖師爺"

但我自己就鍾意上一本多喲

我覺得呢本中前期尚可,後期好悶
都係

後期講第二三代人
冇左第一代咁熱血
依家好似無乜無限流小說好睇,有無人介紹下

順便求靈異恐怖小說 驚悚 地獄電影院 惡靈國度 青葉 呢d已經睇了
殺神永生

無限+靈異

都睇過了 有無其他 話說本驚悚直播養左幾個月先更得五十幾章 個作者係咪唸住太監
驚悚直播好正
不過作者的確係更得慢

驚悚樂園
直死無限
我是殺毒軟件
天國遊戲
加多本

主神大道

幾有趣,講主角自己做主神

但係同其他同類書唔一樣
冇FF,唔食女, 反而寫左好多配角,主角自己唔會入加其中一方

依家睇緊本我是殺毒軟件,幾好睇

有無多d靈異恐怖類介紹下,想夜晚睇刺激下,驚悚樂園睇過了
岩岩睇完一念永恆,真係好正
有本叫 婦科麻醉師 既 書 好似有類似內容,最後掃黃比人禁左
前一排開左奧術神座黎睇
真係超高汁,極度推介未睇過嘅巴絲睇
不過呢本書有d topic真係要睇wiki + youtube先會明

而呢本書小弟我就黎睇晒
求高汁書推介
近排睇緊個作者另一本書 一世之尊
同樣又係個世界觀好另類好別出心裁 不過又西幻+sci 變左佛,道個類野
個作者搜集資料真係好勁 兩本書兩個類別 但係D背景資料一樣咁足 寫之前真係做好晒功課
斗羅1 幾好
斗羅2 勉強食得落
斗羅3 可以跳住睇
多謝巴打先
神座呢本應該睇多2-3日就完
三天兩覺本驚悚樂園完左係咪有新書
有無巴打有追???
三天兩覺本驚悚樂園完左係咪有新書
有無巴打有追???
紂臨
幾好睇 如果佢勤力啲更新會更好

唔係日日更
白銀之歌
巴打點睇斗羅大陸?望落一開頭做咩咁似鬥破蒼穹
斗羅1 幾好
斗羅2 勉強食得落
斗羅3 可以跳住睇

斗羅1 睇完就算
前一排開左奧術神座黎睇
真係超高汁,極度推介未睇過嘅巴絲睇
不過呢本書有d topic真係要睇wiki + youtube先會明

而呢本書小弟我就黎睇晒
求高汁書推介

係幾正
書荒
羅森梗係風姿物語

絕世白起
其實白銀之歌都好睇 仲好期待會出2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞