網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
係 由煉氣2層比人玩比人迫到後面有d勢力 睇住親人一個個死去個種無奈好多修仙小說都冇寫得咁入血入肉
有冇an記巴打可以介紹比較齊嘅app…
近排好多都下曬架
追書神器
有冇人追開蠱真人
而加真係唔知想點 成日話完又未完 一唔夠打就重生
由4轉北原開始唔好睇
Ios有無免費追書器?
之前用緊個小說王 死左
伊塔之柱有d矮化他國
例如外篇個美國大使被中國大使無視之後係到鳩叫咩你們不能這樣
又話咩比西方記者跑得還快
On99
lm
有冇巴打有睇
我當陰陽先生的那幾年
終於
睇完仙逆
睇完好迷茫,有些少唔明

不過都喺正嘅
估唔到連登都有網文討論區

不過最近睇緊/覺得好睇嘅都係第一版個list度,係度推介一下係個list度無嘅

萌軍機娘
分類係都市+歷險+少量玄幻
有搞笑有認真,有時有少量甜,亦都無話爛尾,結局都收得算ok
個人覺得唔會話太大中華,值得一睇
可惜呢個作者其他書好似完全爛尾

惡魔狂想曲之明日驕陽
分類係奇幻
一開始睇網文時覺得寫得好好,不過依家睇多左就覺得一般
主角定位係高手(未係最top果班),不過好多時都會有某d限制令到佢唔可以出全力
有笑有認真亦有某d位會有反思,不過結局我覺得end得快左d(同有少少爛)
同上面講果個作者一樣,其他書都爛尾

異人傲世錄
分類係奇幻
當年一開始睇網文就係呢本
不過當年追追下無心機追落去,所以都唔知有無爛尾
有冇啲關於魔法嘅好推介
已經睇咗奧術神座
但更得好慢,有時連一日一章都做唔到,同上面某巴打推介本步劍庭一樣
多謝兩位巴打,等我試用一排先
唔明點解推薦牧神記
只不過係公式爽文
想問有冇巴絲知龍戰士傳說,半隻青蛙版既結局有冇人有,搵左好多網都死曬link,呢套疊我好中意,好後期先知原版結局係作者大綱到再比人寫出黎唔係原作 跪求
我都咁諗,睇到做少教主頂唔順
我想問巴打你係邊到睇。我睇翻版好多時都會出現重複內容,有陣時仲會冇更一段文字,搞到前一章尾的内容唔夾下一章頭的内容,睇到炆
應該好多巴打睇過全球論劍?
我睇左百幾話 頂唔順主角太勁
一念永恆真係唔錯
睇白小純屎忽撞棍幾過引
好睇過啲金手指修仙
小肚肚
起點睇,不過睇睇下覺得太中意玩陰謀佈局再推理個類,去到150章左右就冇追。中意睇驚慄樂園既巴打可能中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞