網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
我試下睇先
自己有打開lol
之前睇左本類似既書頂唔住佢d 9up
eg 咩完美等到隻兵得番一血先補刀 so 唔會推線
淫鍊都入到熱血
龍戰士傳說同阿里不達都唔淨在啦
淫錬真係熱血

寫個幾場戰役真係勁好睇
好記得佢話 我係戰場魔法師 亞梵提.拉德爾 個一幕
回憶出哂黎
淫鍊D戰爭場景同單挑都好正
殘體轉曬做utf8正體既txt download網有無興趣
因為重睇特登搵左D台仔評價
覺得講得幾岩

外景之前=仙草
外景到證法身前=糧草之上~仙草
十年守長燈=神作
法身~傳說=糧草
傳說後面好少人會覺得好
始終吹到太大,同埋變左早期寫既執念好似好弱
將彼岸級吹到太屈機

我第一次睇都覺得成本都好屈
但重睇完發現後面真係略差一籌

永遠一涉及到時間呢個概念就通常評價兩極

BTW
一世之尊我都依然覺得係神作LEVEL
烽火爛尾狗
不了

同埋太短,起碼儲到1百萬字左右先開睇
異俠真係入坑作
當年等佢出等到仲慘過等富奸畫HxH
推埋間客
許樂比全聯邦追殺同舉世伐唐呢兩段熱血到
作者自己都講特登寫到山山咁好 就係要講最好嘅都不及同你最夾嘅
國情需要,
好多台仔吹捧完本書都係呢個位毒發棄坑跳車
睇左十幾年,表示慣撚哂
當初睇果啲異界都可以夾硬老作一個島國,作到D名都係日本名之後老屈再屌打/打臉
無奈大陸呢種劇情依然吸引

真係唔知可以點樣洗腦洗到咁樣
無罪果本?
EQ閃就等如世界級操作
MAIN J4表示頂唔撚順
好多係我眼中既基本操作寫到職業級

利申曾經鑽石,知道職業級差好撚遠條街

當初係睇左全職法師覺得作者風格幾岩睇先睇
忍下飛下咁睇哂本誰與爭鋒
拋開LOL層面,成本書幾好睇

小北
同山山仲夾啦,大家都係修道天才,一樣係極少有既神符師,一樣鍾意寫字,仲要互相喜歡,點解愛情要有先後
每個po都要講一次
東漢末年立志傳
劍來又live左
有無巴打可以推介下類似劍來呢啲風格既書
雪中睇左
有無人可以評價下牧神傳
啱啱開始追,無我想像中咁特別
大王饒命剛追到live
其實好冇必要加d 咁既情節落去
人地做間諜就係罪大惡極
你做間諜就乜鳩此生不悔入華夏 真係好撚噁心
又唔見修真聊天群有d 咁既情節出現
修真聊天群好睇20萬倍
其實修真聊天群都好似有,就係話西方/非華夏嘅修真者係土著神,唔會夠華夏修真者嚟,不過修真聊天群就輕輕帶過唔似得大王饒命咁咁大中華膠所以易入口好多
推薦大家一本無限型小說 輪回樂園
同比我睇開小說個網大家https://sj.uukanshu.com/book.aspx?id=62747#108856
太大中華膠 好難頂
西方好似唔係得土著神
仲有聖騎士同魔法師
西瓜聖君咪聖騎士
人地寫得幾輕鬆幾好笑
記錯咗 sorry
龜縮,啊唔係,防御之道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞