網絡小說集中討論區<5> 基因鎖/上帝禁區/魂意/領域空間/異能覺醒

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
陳驀個種性格 同 故事既虐主 好岩我口味
仲要最後真係做到「立志」 完全寫到心態個種轉變出黎

妻乃 完左好耐了

中間仲太監咗本 大豪傑
(作者將宅行同陳驀 文武中間取平衡 但比人話太玄幻 唔岩口味 所以去到四份一左右就宣告唔作)

依家作緊本叫 大魏宮廷 春秋戰國底既架空歷史 都就黎完
有閒追下先 睇左頭幾章 好似唔錯
有冇D吸血鬼類
個作者次次都寫到劉備仁義無雙 心懷天下覺得好難頂
可能睇慣其他黑化劉備既三國小說
可能佢寫魏蜀吳 黃巾 甚至 袁紹 董卓 個啲 都唔係有絕對既善惡同立場
所以感覺上好似冇其他劉備咁噁心
有無用緊掌上小說既巴打
佢係咪壞左?
有無其他睇書apps推薦
記錯左 就係想問大魏宮廷

妻乃一早睇完

覺得大魏>宅行=立志>其他
幾鍾意呢個作者寫法
想搵本書 唔記得咗書名 希望巴打們幫幫手

印象中有個人穿越去異界 之後有個好屈機既師傅 係一個老頭黎 有個稱號叫邪帝/邪君 每一代都係得一個 好鬼打得 個稱號都嚇死人果d 個主角就比人當下代邪帝/君培養
好耐之前睇過 想搵返本書
發覺大陸政治又收縮左,希望佢寫快啲,唔係既話有機會全本404
你呢啲形容好似10本中9本咁wo
想搵本書 唔記得咗書名 希望巴打們幫幫手

印象中有個人穿越去異界 之後有個好屈機既師傅 係一個老頭黎 有個稱號叫邪帝/邪君 每一代都係得一個 好鬼打得 個稱號都嚇死人果d 個主角就比人當下代邪帝/君培養
好耐之前睇過 想搵返本書
你呢啲形容好似10本中9本咁wo

見到呢2隻字隔住個mon都feel到浸龍傲天氣息
pish
將夜 間客 慶餘年
請評價,打算睇呢幾本其中一
其中最好睇既一本*
我會揀 將夜
有冇睇 網遊既巴打
有睇開
有但係而家冇咩啱睇以前真係打怪跌寶

eg蜀山
咁我推介幾本網遊

網絡黑俠既 網遊之復活(我第一本睇既網遊,數據流,內容嚴謹,高質的)
網遊之近戰法師
發x的蝸牛既盜賊系列

高手寂寞(應該巴打都知,未睇既 記得飛左神話篇 )
巴打們請出招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞