新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
最後實栗係咪拒絕左訓雙人床?
TBS會直接拍戲添

我岩岩先睇完呢集007

小栗我覺得係奇蹟黎
佢GTO係演個比3條女恰到跳樓既出道
個時明明係柒男,之後會當成型男咁拍

小栗本身人緣好好 又識搞笑
雖然唔係典型靚仔樣 但正正常常同高大都夠做啦

結衣抖S本性

我岩岩先睇完呢集007

佢扮將生個わかったよ好鬼似
逃恥有冇機會出2

好少睇劇,一睇就中左結衣bb毒

呢套真係劇毒,一野炸左好多新粉

二季應該難D,但以往受歡迎劇集多數會出一集SP

今次應該有sp 吧 不過一般隔幾耐先有
最後實栗係咪拒絕左訓雙人床?

係咪逢星期日啪啪啪

結衣wiki 入面個list 就快全部睇晒 之後唔知點算

綜藝?

綜藝唔係好識搵 同埋無劇情好似差少少野咁,雖然齋睇結衣已經好享受

綜藝唔係貼吧就b站架啦 再舊d土豆都可能有
逃恥有冇機會出2

好少睇劇,一睇就中左結衣bb毒

呢套真係劇毒,一野炸左好多新粉

二季應該難D,但以往受歡迎劇集多數會出一集SP

今次應該有sp 吧 不過一般隔幾耐先有

一年?

綜藝唔係好識搵 同埋無劇情好似差少少野咁,雖然齋睇結衣已經好享受

綜藝唔係貼吧就b站架啦 再舊d土豆都可能有

B站到直接搵娛樂項, 夠睇啦,睇死你都得
不過有好多冇中文

學日文啦 當初都唔識聽
而家學左3年 食生肉都估到7 8成

我岩岩先睇完呢集007

小栗我覺得係奇蹟黎

結衣上既綜藝暫時睇過既都係007最好笑
終於睇哂今日子
其實每日追一次都幾好呀
好想佢出SP

小栗我覺得係奇蹟黎

有集開頭扮マツコ推人笑到癲

小栗我覺得係奇蹟黎

仲有段係成班人完全唔理上田搣哂啲遮住答案嘅紙
結衣自己都走去搣埋一份
笑死
https://m.youtube.com/watch?v=XaeuaKdtBUg
其實呢首歌好可憐 冇人提

個個掛住睇片尾睇結衣bb跳舞

成個月冇j 唔知關唔關事
日日睇劇 翻睇 聽歌睇相

可唔可以將呢種狀態命名

聖人模式?

幸福既感覺吧 個人心靈上滿足左真係唔會諗打丁呢d 野

心靈滿足曬
望住結衣bb笑真係有種淨化能力
呢幾個月明明鬱鬱不歡,而家一掃而空
TBS會直接拍戲添

???

會拍戲就好
今次呢套係香港都算有d人氣
起碼有人講過
可能香港戲院會上
之後結衣嚟香港宣傳
Ff完
睇緊今日子,結衣bb😘😘😘

小栗我覺得係奇蹟黎

仲有段係成班人完全唔理上田搣哂啲遮住答案嘅紙
結衣自己都走去搣埋一份
笑死

我覺得最好笑係結衣煮野食叫d人收聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞