新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike

好似智障
但係好可愛

好似智障
但係好可愛

數一數沖繩都幾多名人

結衣同上面提到安室大家都知

歌手方面:

BEGIN

kiroro 名曲 長い間 / The boom 反戰名曲 島唄

夏川里美 應該大家都識?

MONGOL800 小小戀歌原唱,幾首反戰歌都係經典

演員:

仲間由紀恵 我miss係大佬

二階堂富美

仲有結衣最鍾意既SPEED

果てしない

結衣朋友比嘉愛未
邊度有全集字幕今日子睇
b站唔見有
邊度有全集字幕今日子睇
b站唔見有

星空巴打有呀
邊度有全集字幕今日子睇
b站唔見有

星空巴打有呀

而家都冇pm我點pm佢
邊度有全集字幕今日子睇
b站唔見有

星空巴打有呀

而家都冇pm我點pm佢

http://www.dilidili.com/watch3/30930/
呢度有

好似智障
但係好可愛

準備開果套smile 黎睇 希望ok
之前睇過LH同LH2,都覺得結衣,唔明點解中毒,但今次做人妻完全賣萌,特登睇返今日子,雖然都係賣萌但太“表面”,可能因為用男主做視點,收視低算有原因
https://www.youtube.com/watch?v=IXy4XPIZZtI&t&t

有冇巴打知呢套係咩黎, 唔係情熱大陸,想睇下b 站有冇中文

片名寫akai ito=赤い糸
應該係呢首歌嘅制作特輯

but,結衣真係唔識唱歌 放棄係正確嘅選擇

真心, 依套好悶
但係好可愛
https://www.youtube.com/watch?v=IXy4XPIZZtI&t&t

有冇巴打知呢套係咩黎, 唔係情熱大陸,想睇下b 站有冇中文

片名寫akai ito=赤い糸
應該係呢首歌嘅制作特輯

but,結衣真係唔識唱歌 放棄係正確嘅選擇

果個時期結衣想試下係唔同範疇發展,唱歌,聲優,出畫冊
之前睇過LH同LH2,都覺得結衣,唔明點解中毒,但今次做人妻完全賣萌,特登睇返今日子,雖然都係賣萌但太“表面”,可能因為用男主做視點,收視低算有原因

今日子個劇情係好睇喎 今套個劇情完全冇得比

真心, 依套好悶
但係好可愛

咁少人講都估到應該麻麻

真心, 依套好悶
但係好可愛

咁少人講都估到應該麻麻

呢套劇情太灰
結衣真係成套劇唯一嘅陽光

今日子如果當推理劇睇根本"唔合格,拍到無空間俾觀眾思考,除左結衣外無賣點, 反而今套個劇擺明講一個FF少婦,周圍角色都好正(百合子完美助攻),可以話一套眼高手低一套完美表演

今日子如果當推理劇睇根本"唔合格,拍到無空間俾觀眾思考,除左結衣外無賣點, 反而今套個劇擺明講一個FF少婦,周圍角色都好正(百合子完美助攻),可以話一套眼高手低一套完美表演

今日子唔應該就咁當推理劇睇
應該係睇今日子點樣慢慢愛上岡田將生

如果你將重點放係今日子同厄介到呢
頭幾集得推理係唔好睇 但佢兩個愈黎愈熟就愈黎愈好睇

今日子唔應該就咁當推理劇睇
應該係睇今日子點樣慢慢愛上岡田將生

原來樓上講左

如果你將重點放係今日子同厄介到呢
頭幾集得推理係唔好睇 但佢兩個愈黎愈熟就愈黎愈好睇

根本就係一套推理劇包裝既愛情劇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞