新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike

拍劇係為咗 keep 或谷人氣
劇係以集數計
結衣逃恥一集收170萬
11集加埋收1870萬
佢一個代言收7000-8000萬

就算米倉拍Doctor X 都係一集收500萬
拍足3個月至等於一個代言

遙 石原 幾錢集?

綾瀨遙近期無劇上我懶得搵
石原收150萬一集
女王300萬
菜菜子200萬
菅野美穂,吉田羊180萬

女王係?

天海祐希
有消息話可能拍code blue3
想睇結衣笑嘅戲多啲

富士出品
宜加佢地為咗救收視
應該連悠長假期2都會話想拍
有咩方法down 到落黎聽星野源d 歌 sun 同恋 apple music 同joox 個d 都冇

上網google有
我買左碟未黎

iTunes 買啦

Itunes 有咩 搵唔到
apple music d日文歌
少撚到癡線

有咩方法down 到落黎聽星野源d 歌 sun 同恋 apple music 同joox 個d 都冇

上網google有
我買左碟未黎

iTunes 買啦

kkbox算多日文歌
Apple Music係香港區係無乜日文歌
位對位嚟講,遙,結衣=全智賢,宋慧喬,但結衣好似無一套劇迴響有近年星星太陽,或者遙以前最紅果幾套,咁受日本之外嘅亞洲地區注目,無論係TVB播過嘅,定係未播過,都無一種紅爆亞洲嘅氣勢,近年最hit已經係半澤直樹,究竟係我當時無留意到結衣已經紅爆亞洲,定係其他原因喺到呢

iTunes 買啦

kkbox算多日文歌
Apple Music係香港區係無乜日文歌

Kkbox 係最多 apple music 食屎
少撚到癡線

莫B HI
而加吹開韓風 所以韓國個邊易出名啲

點解我覺得今年日風勁d
逃恥可唔可以出第二季
唔係 我會
空虛到
我個腦海都成日有結衣係到

想睇今日子第二季,仲有好大發揮空間
少撚到癡線

莫B HI

過2

點解我覺得今年日風勁d

香港冇乜點吹日風 戀舞都係喺台灣嗰邊紅
btw 紅白大機會睇到結衣跳
逃恥可唔可以出第二季
唔係 我會
空虛到

如果今日子出2真係發夢都想笑
逃恥可唔可以出第二季
唔係 我會
空虛到

如果今日子出2真係發夢都想笑

有冇巴打知今日子之後係點發展?

點解我覺得今年日風勁d

今年日風係比早幾年勁返,喺香港逃恥都紅過上年今日子,今年某幾套日影/日劇/game幫左好大忙

點解我覺得今年日風勁d

今年日風係比早幾年勁返,喺香港逃恥都紅過上年今日子,今年某幾套日影/日劇/game幫左好大忙

全靠你的名字咋老實講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞