新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike

冇結衣=0公信力 btw 有冇原link
佢都冇show哂排名出黎 可能結衣有份

唔洗睇 咁多年結衣都冇上過呢個榜

日本三大女神結衣, 長澤, 大奶遙一個都無

泡菜飛雞榜
收到嘅巴打揮下手

收到了
多謝晒
夜晚腸酒

長澤呢幾年係日本人氣跌咗唔少
宜家日本啲投票基本上係綾瀨遙/結衣/石原/北川景子四分天下

威脅到佢地4個嘅暫時應該得有村
新垣結衣最高

長澤好早年已經冇威脅啦

由10年開始已經放甩左,人氣都上唔番去,老殘得太快

好可惜
明明又靚演技又唔差
希望結衣bb可以keep住個人氣
話時話 結衣應該唔會白上紅白既

係咪即係下年nhk開劇比結衣

大河劇最快都18年西鄉殿
晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

長澤好早年已經冇威脅啦

由10年開始已經放甩左,人氣都上唔番去,老殘得太快

好可惜
明明又靚演技又唔差
希望結衣bb可以keep住個人氣

長澤好似肉食女又爛蒲
唔殘就假
想問一下逃恥第十集,跨越了那座大山,是唔是暗指男主角終於成功扑野?

唔通捉波子棋咩

我都想越了那座大山

晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

晨間劇唔係多數搵新演員咩

而且而家要搵結衣拍成年既戲,佢都未必想啦

其實以結衣既觀眾緣佢肯多產d或者上多d綜藝應該可以更紅
形住佢係咪太宅, 搵到夠食就算咁

晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

我都覺

我都覺

[晴報專訊]職場80後 被標籤「無承擔」
唔知WOW左未

晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

而家好紅啦喎,國民級女優
同年齡呢一代,係佢,石原同遙, 仲有邊個?
佢係最後生個個,28

佢既收入要分幾多成比個事務所?
基本上以佢既名氣。
好快就可以賺夠錢過世唔洗再撈
況且佢都曾經講過對做藝人冇咩興趣

晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

我都覺

睇到有調查話女星鐘意拍廣告CM多,因為時間短同錢多,同埋拍劇時間長,痴身,可能撞到廣告或其他工作,話會倒蝕

同埋, 上左位既演員幾可成日上綜藝, 除非自己做主持
上咁多綜藝做乜,係幫人收視唔係自己紅

之前youtube睇
咩一起去購物
結衣成集都係放空狀態

同埋, 上左位既演員幾可成日上綜藝, 除非自己做主持
上咁多綜藝做乜,係幫人收視唔係自己紅

之前youtube睇
咩一起去購物
結衣成集都係放空狀態

應該係搭膊頭/公司要佢去先會去
否則唔係有劇出要宣傳都唔會無啦啦上綜藝
遙同結衣已經係日本最紅,仲點上,好似依家咁揀好劇本拍仲好啦

晨間劇17年尾笑天家

做到晨間劇主演就好了

都係FF一下而已
不過唔係無先例 (崛北真希)
真係搵結衣點都接啦
收視人氣保證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞