新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
播完個post都推得咁快

呢排放假多人得閒煲劇
好似係
播完個post都推得咁快

呢排放假多人得閒煲劇
好似係

而且逃恥完咗太寂寞,唯有上嚟推post
今日冇野做 重睇第二季 legal high
唔知點解一見到 岡田就想笑
最尾個集睇相 笑到水都噴埋出黎

岡田好得意

將生同結衣好襯,如果係將生同結衣嘅話我接受到
今日冇野做 重睇第二季 legal high
唔知點解一見到 岡田就想笑
最尾個集睇相 笑到水都噴埋出黎

岡田好得意

將生同結衣好襯,如果係將生同結衣嘅話我接受到

我都係
有冇人有轉職代理人第1集?
drive又冇,周圍啲bt又冇seed
睇結衣bb 睇到依加
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣
viu仲未播結衣劇...

父女一定有

早年應係legal high(律政狂人)

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無

電影有播過戀空

花水木都好似有播過

她的情書都播過
點解我會知?
星空個DRIVE裏面有啲片低解像,我咪上網搵下有冇啲清嘅片源囉
竟然我搵到嘅720P她的情書右上角寫住高清翡翠台
星空可以加返落你個DRIVE
https://drive.google.com/file/d/0B-DjYzeOQc1qTTI4dE9CUVZDSEk/view?usp=sharing
有冇人有1080P S最後的警官電影版
明明係冇幾耐嘅戲,全撚部種都係冇SEED
我都想要星空巴打條link
但冇高登ac
以前tvb用林元春配
依家轉左用何路怡配
我覺得林元春把聲好似match d
睇完逃恥,好鐘意結衣bb
亞馬遜有fc版桌曆賣

4800円 都痴鳩線

唔撚係掛 貴成4倍
仲諗住amazon買

冇直送仲未計轉運費

上官網買啦,搵多幾個人夾份,連轉運費都唔使百五蚊

利申已買,寄緊嚟香港

呢幕真係好悲喜交集

最後一集真係寫得勁好

利申:今日子死忠

當佢偵探劇真係完全唔得
當佢愛情劇+睇結衣賣萌
真係滿分

稍嫌美中不足係最尾一集將今日子描寫得軟弱咗少少。讀厄介寫嘅備忘錄嗰陣,我覺得無聲落淚會好啲;同埋告白嗰段「我不想忘記」唔使講出口,用眼神表情表達就夠

不過整體嚟講我都好中意,覺得好睇過逃恥

唔撚係掛 貴成4倍
仲諗住amazon買

冇直送仲未計轉運費

上官網買啦,搵多幾個人夾份,連轉運費都唔使百五蚊

利申已買,寄緊嚟香港

留名待買
星空巴打可以比條link 我?
telegram:marcuslee_2340

呢幕真係好悲喜交集

最後一集真係寫得勁好

利申:今日子死忠

當佢偵探劇真係完全唔得
當佢愛情劇+睇結衣賣萌
真係滿分

點解臨訓前唔寫:我喜歡厄介,厄介值得信賴
咁起身嗰陣起碼唔使初次見面

或者係天花板加多幾隻字
結衣bb有冇 Twitter/fb/ig
結衣bb有冇 Twitter/fb/ig

淨係搵到官方ig 同Twitter
星空巴打收到未 ,我仲未收到email

晏晝就得閒
早晨
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣
viu仲未播結衣劇...

父女一定有

早年應係legal high(律政狂人)

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無

電影有播過戀空

花水木都好似有播過

她的情書都播過
點解我會知?
星空個DRIVE裏面有啲片低解像,我咪上網搵下有冇啲清嘅片源囉
竟然我搵到嘅720P她的情書右上角寫住高清翡翠台
星空可以加返落你個DRIVE
https://drive.google.com/file/d/0B-DjYzeOQc1qTTI4dE9CUVZDSEk/view?usp=sharing

大神嗰時搵左勁耐都冇高清
已加Google drive

配過digimon添

唔係keroro咩

真人講野好細聲

雖然唱功麻麻
聽佢唱歌都甜入心

點解臨訓前唔寫:我喜歡厄介,厄介值得信賴
咁起身嗰陣起碼唔使初次見面

或者係天花板加多幾隻字

嗰時都無筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞