新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
我愛結衣
我愛結衣

結衣愛我
睇番今日子小說家個集
有無人答到佢點解唔再唱歌岀碟?
利申:有齊佢三隻碟

同問
點解結衣佢乜都唔用
facebook又冇
instagram又冇
twitter又得2個post

宅女

真宅女

睇返龍櫻頭5集, 咁都叫神劇? GTO仲好睇過佢, 結衣係咪整套戲都咁黑?

邊個話龍櫻係神劇,gto 套漫畫同d 角咁勁,未睇已經贏開九條街啦喎,邊個水你話神劇
睇返龍櫻頭5集, 咁都叫神劇? GTO仲好睇過佢, 結衣係咪整套戲都咁黑?

邊個話龍櫻係神劇,gto 套漫畫同d 角咁勁,未睇已經贏開九條街啦喎,邊個水你話神劇

套劇係熱血啲

套劇係熱血啲

不要哭!這是你的人生!

同問

我覺得結衣唱歌唔好聽

同問

我覺得結衣唱歌唔好聽

聲靚但唱功唔得
係youtube 聽佢之前電台把聲真係
睇緊全開幾有趣

錦戶亮

逃恥入面做結衣個前男友
我覺得好撚似錦戶亮
一樣咁黑人憎

同問

我覺得結衣唱歌唔好聽

聲靚但唱功唔得

link
我想問有無人有剪恋ダンス出黎?
想down黎日日丁

大奶謠成日騎住

奶遙真係冇得輸

同問

我覺得結衣唱歌唔好聽

聲靚但唱功唔得

係,聽武道館唱最尾幾句,把聲好好丁

可惜

淨係聽過佢享legal high唱歌,音痴

聲靚但唱功唔得

係,聽武道館唱最尾幾句,把聲好好丁

可惜

淨係聽過佢享legal high唱歌,音痴

音痴得黎好可愛

套劇係熱血啲

不要哭!這是你的人生!

套劇唔差既....
咁收歡迎主要係cast宜加睇返好強大 仲有首歌幾好聽
GTO舊版班學生得返最唔顯眼的小栗出名
其實結衣都唔係好高者,係套劇都唔感覺到
係咪佢身邊既人都好高下,百合都同佢差唔多
就算係星野源,雖然平頭都唔感覺有咩問題
係S特警個度,佢係班男人度睇落都冇好高既感覺

不過我覺得高唔錯,做演員高有優勢,氣場都勁D,矮女拍埋去感覺都比下去

證明劇組真係好識執位, 個個位都好認真睇埋高度,
日本女演員計黎計, 結衣已經叫高個批, 加上d 男演員又多數太矮,
男既好多吹大自己既高度, 結衣就係吹細,
已經講過好多男演員唔想拍結衣演, 就係因為高度問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞