新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣
viu仲未播結衣劇...

父女一定有

早年應係legal high(律政狂人)

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無

電影有播過戀空

花水木都好似有播過

她的情書都播過
點解我會知?
星空個DRIVE裏面有啲片低解像,我咪上網搵下有冇啲清嘅片源囉
竟然我搵到嘅720P她的情書右上角寫住高清翡翠台
星空可以加返落你個DRIVE
https://drive.google.com/file/d/0B-DjYzeOQc1qTTI4dE9CUVZDSEk/view?usp=sharing

大神嗰時搵左勁耐都冇高清
已加Google drive

星空巴,仲未收到
我個email係 ja______79 個個

晏晝覆
又準備爆post
新人報到
俾逃恥炸到我中哂結衣毒
新人報到
俾逃恥炸到我中哂結衣毒

我都係

冇直送仲未計轉運費

上官網買啦,搵多幾個人夾份,連轉運費都唔使百五蚊

利申已買,寄緊嚟香港

留名待買

官網買 直唔直寄香港?
DL哂逃恥開始煲
由父女七日變開始好撚鐘意結衣BB
新人報到
俾逃恥炸到我中哂結衣毒

我都係

對上一套睇結衣已經係code blue 果陣覺得演技麻麻所以無特別留意,點知今次逃恥有好大驚喜,比起以前進步左好多
推post速度係前所未有咁快

好想古澤良太再同結衣合作
新人報到
俾逃恥炸到我中哂結衣毒

我都係

對上一套睇結衣已經係code blue 果陣覺得演技麻麻所以無特別留意,點知今次逃恥有好大驚喜,比起以前進步左好多

佢同堺叔、古澤良太合作完就開始進步
好耐無試過推咁快

上官網買啦,搵多幾個人夾份,連轉運費都唔使百五蚊

利申已買,寄緊嚟香港

留名待買

官網買 直唔直寄香港?

只寄日本國內,要用轉運服務例如tenso
DL哂逃恥開始煲
由父女七日變開始好撚鐘意結衣BB

當年我都係追父女七日變
但個陣冇中毒
過左9年後逃恥中哂
而家追番之前

父女正 同館廣好有火花 幫結衣沖涼真係諗起都
依家追緊my boss my hero
逃恥真係好高毒性
個個睇完中撚晒毒
btw 想問你地google drive dl野係咩速
雖然好過bt無種
我得500kb/s到正唔正常?
逃恥真係好高毒性
個個睇完中撚晒毒
雖然好過bt無種

唔正常
逃恥真係好高毒性
個個睇完中撚晒毒
雖然好過bt無種

唔正常

點先正常
關唔關我bt緊其他野事
琴日dl花水木dl左成日
想全部片dl晒落黎,但呢個速有撚排
逃恥真係好高毒性
個個睇完中撚晒毒
雖然好過bt無種

唔正常

點先正常
關唔關我bt緊其他野事

bt會拖慢網速(好似係)

點先正常
關唔關我bt緊其他野事

我係幾十mb/s
逃恥真係好高毒性
個個睇完中撚晒毒
雖然好過bt無種

唔正常

點先正常
關唔關我bt緊其他野事

我down google drive 16mb/s喎,你平時down新番bt最快係幾多?我down bt最快可以上到12-13mb/s

利申:光纖,好似係300蚊一個月

點先正常
關唔關我bt緊其他野事

我係幾十mb/s

幾十mb
用ssd?
我就算用lan線駁兩部電腦過資料都只係十幾mb一秒,可能係hdd極限

留名待買

官網買 直唔直寄香港?

只寄日本國內,要用轉運服務例如tenso

研究下先
結衣bb有冇 Twitter/fb/ig

冇私人得官方

點先正常
關唔關我bt緊其他野事

我係幾十mb/s

幾十mb
用ssd?
我就算用lan線駁兩部電腦過資料都只係十幾mb一秒,可能係hdd極限

我個plan好似係100
平時bt新種都係5 6mb到
結衣bb有冇 Twitter/fb/ig

冇私人得官方

應該係冇公開私人戶口,唔通真係真名上fb咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞