新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
完成一整年的大河劇後,各大電視台自然會爭奪堺雅人主演旗下劇集,最落力當然是TBS,為了開拍《半澤直樹2》TBS已盡三顧草蘆之禮,起用了他的妻子菅野美穗當《砂之塔》女主角,還找來松嶋菜菜子當配角支援,宣傳力度足也得到不錯的成績。

另一方面NTV作為堺雅人至今最後一部民放劇《Dr.倫太郎》的製作台,也在努力希望他再次演出。最近傳出收視低迷的富士也正式參戰,主打當然是《LEGAL HIGH》,第二輯的收視有18.4%是富士近年罕見的佳績,只要能鎖定堺雅人,一定會全力開拍。

因為《LEGAL HIGH》對白特多演得辛苦,所以堺雅人本身對於再演的興趣不是很大,不過富士的算盤是如果能再拍第三輯,女主角新垣結衣也一定會登場,因為她靠《逃避雖可恥但有用》現在大紅,和堺雅人一起絕對是高收視的保證。

只是現在稍有人氣的主角級演員都放棄富士不想演,這兩位當紅的演員會如何應對?相信交涉一定不會容易。

如果而家拍LH3, 收視一開波25,破30都唔奇

點解富士被嫌棄?

好似因為收視低

LH3一定唔會低吧,不過又係LH只能夠20%又真係差D
比第個台可能30

邊會可能30%啊尤其依家既環境
完成一整年的大河劇後,各大電視台自然會爭奪堺雅人主演旗下劇集,最落力當然是TBS,為了開拍《半澤直樹2》TBS已盡三顧草蘆之禮,起用了他的妻子菅野美穗當《砂之塔》女主角,還找來松嶋菜菜子當配角支援,宣傳力度足也得到不錯的成績。

另一方面NTV作為堺雅人至今最後一部民放劇《Dr.倫太郎》的製作台,也在努力希望他再次演出。最近傳出收視低迷的富士也正式參戰,主打當然是《LEGAL HIGH》,第二輯的收視有18.4%是富士近年罕見的佳績,只要能鎖定堺雅人,一定會全力開拍。

因為《LEGAL HIGH》對白特多演得辛苦,所以堺雅人本身對於再演的興趣不是很大,不過富士的算盤是如果能再拍第三輯,女主角新垣結衣也一定會登場,因為她靠《逃避雖可恥但有用》現在大紅,和堺雅人一起絕對是高收視的保證。

只是現在稍有人氣的主角級演員都放棄富士不想演,這兩位當紅的演員會如何應對?相信交涉一定不會容易。

如果而家拍LH3, 收視一開波25,破30都唔奇

點解富士被嫌棄?

好似因為收視低

LH3一定唔會低吧,不過又係LH只能夠20%又真係差D
比第個台可能30

邊會可能30%啊尤其依家既環境

就算以前平均過30都係得木村同埋D我都唔識得的劇
仲有legal high唔係所有人都覺得好睇架
如果計埋通縮因素
宜家傳統視聽率平均有15%以上已經算高
該季通常都坐亞望冠
LM

好想瘋狂摷亂結衣個頭

好想摸結衣頭,又好想畀百合子摸頭

夾係兩個中間短廿年命都濟

我想比今日子“嘖”完再瘋狂摸結衣頭
留名

今日子講佢地要同居果集真係好好睇

最後今日子寫厄介可以信任好感動

無瞓覺5日之後厄介話有少少討厭今日子

結衣抖S本性

我岩岩先睇完呢集007
無睇哂落下女唔好話自己中意結衣

女僕Gakki

http://v.youku.com/v_show/id_XNzI1MjI3Mg==.html

仲有成套落下女http://v.youku.com/v_show/id_XMzQ1MjIzOTI=.html?f=2825920&from=y1.2-3.2

Google drive綜藝個folder有落下女
日本iTunes 用香港信用卡買唔到呀
星野源唱live唱到就斷氣咁
無睇哂落下女唔好話自己中意結衣

女僕Gakki

http://v.youku.com/v_show/id_XNzI1MjI3Mg==.html

仲有成套落下女http://v.youku.com/v_show/id_XMzQ1MjIzOTI=.html?f=2825920&from=y1.2-3.2

Google drive綜藝個folder有落下女

星空巴有冇LINK 唔該
留名

結衣抖S本性

我岩岩先睇完呢集007

巴打係邊度睇到?
007好好笑
但好多都搵唔到中字
留名

結衣抖S本性

我岩岩先睇完呢集007

巴打係邊度睇到?
007好好笑
但好多都搵唔到中字

人力舍

我岩岩先睇完呢集007

巴打係邊度睇到?
007好好笑
但好多都搵唔到中字

人力舍

係高登仲等緊你pm
睇完逃 覺得佢好gfable
星野源唱live唱到就斷氣咁

唔係好啱音添
睇完逃走出恥覺得好正好好睇
見到好多巴打推介今日子決定睇埋

利伸:極少睇劇,見坊間多人講先睇逃恥

睇完今日子仲空虛
留名

巴打係邊度睇到?
007好好笑
但好多都搵唔到中字

人力舍

係高登仲等緊你pm

same here

睇完今日子仲空虛

今日子越後越正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞