新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike

呢d 榜使理咩

垃圾angelababy 都有

睇返日本榜好過啦

冇結衣=0公信力 btw 有冇原link
佢都冇show哂排名出黎 可能結衣有份
套劇應該改另一個名
叫賣萌不可恥而且很有用
我睇完逃恥個心那住那住,我感覺我戀愛了 重要係初戀個種感覺,媽呀

係啊屌 本身好頹 愈睇逃恥愈幸福 個心好似俾佢填滿左
TVB播過邊幾套結衣劇?有無年資耐嘅fans可以解答到?我記得最早期嘅劇係長澤把聲配結衣
viu仲未播結衣劇...

父女一定有

早年應係legal high(律政狂人)

記憶中TVB淨係播過父女,LH 1,2,全開,亂馬,龍櫻呢幾套,電影就一套都無

電影有播過戀空

花水木都好似有播過

她的情書都播過
點解我會知?
星空個DRIVE裏面有啲片低解像,我咪上網搵下有冇啲清嘅片源囉
竟然我搵到嘅720P她的情書右上角寫住高清翡翠台
星空可以加返落你個DRIVE
https://drive.google.com/file/d/0B-DjYzeOQc1qTTI4dE9CUVZDSEk/view?usp=sharing

大神嗰時搵左勁耐都冇高清
已加Google drive

星空巴,仲未收到
我個email係 ja______79 個個

晏晝覆

竟然無意中拋磚引玉
尋日煲完

唔係好捨得

結衣bb真係好可愛

收到嘅巴打揮下手
收到嘅巴打揮下手

星空下的緣份
尋日煲完

唔係好捨得

結衣bb真係好可愛

逃恥個結衣太可愛了
星空巴有冇s警官電影版
收到嘅巴打揮下手

收到
唔該巴打
諗起每日都有結衣陪就覺得好幸福了
諗起每日都有結衣陪就覺得好幸福了

紅白用盡一切辦法消費結衣

http://tieba.baidu.com/p/4917671114

NHK

呢d 榜使理咩

垃圾angelababy 都有

睇返日本榜好過啦

唔洗睇 咁多年結衣都冇上過呢個榜
想問一下逃恥第十集,跨越了那座大山,是唔是暗指男主角終於成功扑野?
想問一下逃恥第十集,跨越了那座大山,是唔是暗指男主角終於成功扑野?

唔通捉波子棋咩
收到嘅巴打揮下手

收到了
多謝晒
夜晚腸酒
紅白用盡一切辦法消費結衣

http://tieba.baidu.com/p/4917671114

NHK

冇左smap影響好大 好彩有隻舞同你的名字叫做頂下

唔通捉波子棋咩

可以屌到結衣bb真係萬世修來

Btw錦戶亮幾時死?

唔通捉波子棋咩

可以屌到結衣bb真係萬世修來

Btw錦戶亮幾時死?

錦戶亮唔會死
會長命百歲 百病纏身
話時話 結衣應該唔會白上紅白既

係咪即係下年nhk開劇比結衣

睇返日本榜好過啦

唔洗睇 咁多年結衣都冇上過呢個榜

日本三大女神結衣, 長澤, 大奶遙一個都無

唔通捉波子棋咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞