新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
怒煲gakki劇睇到好空虛
惟有等時間沖淡一切

你岩

呢度有d巴打好勁, 好似中意左好多年,我見高登個結衣POST都開到90

而家係熱戀期,等過左後希望沈澱到,之後會一直關注就好

咁就完左逃恥一個禮拜
當初我驚太早睇會日日返工返學無心機
結果都係忍唔住第4集開始睇

我個人比較鐘意睇逃恥
FF故事但係去到後期比較貼地
同埋星野源果種戲內外既反差
呢條友真係地圖炮黎
怒煲gakki劇睇到好空虛
惟有等時間沖淡一切

你岩

呢度有d巴打好勁, 好似中意左好多年,我見高登個結衣POST都開到90

而家係熱戀期,等過左後希望沈澱到,之後會一直關注就好

咁就完左逃恥一個禮拜
當初我驚太早睇會日日返工返學無心機
結果都係忍唔住第4集開始睇

我個人比較鐘意睇逃恥
FF故事但係去到後期比較貼地
同埋星野源果種戲內外既反差
呢條友真係地圖炮黎

鐘意左好多年都表示睇完好空虛
今日已經睇左8個鐘結衣

一樣
今日已經睇左8個鐘結衣

一樣

睇左最後2集今日子
最後一集竟然係最好睇,打boss ,全體岀動,happy ending
legal high結衣生cancer個part 我真係有感動過
但之後

古美門
還番D感動俾我
高登重有冇巴打無來
其實逃恥真係唔夠喉
好想睇多幾集
講佢地搬屋後既生活
BTW, 有冇人睇過寬鬆世代又如何
其實逃恥真係唔夠喉
好想睇多幾集
講佢地搬屋後既生活

實有SP放心,不過要一年度

上ptt睇到星野源電台翻譯
好似話暫時無收到sp或者電影既消息

雖然sp一般都九個月至一年到先出
不過真係好想再睇逃恥,驚唔會出sp
有無巴打買左月曆
好想日日對住結衣bb
有無辦法買到fc限定版
睇完第一集飛翔情報室,我都係覺得結衣適合做偵探或者家庭主婦多d
今日已經睇左8個鐘結衣

一樣

睇左最後2集今日子
最後一集竟然係最好睇,打boss ,全體岀動,happy ending

最癲果日一日睇左12個鐘
睇完最後幾集逃恥果日,即開今日子無訓過睇晒
上面班巴打中毒咁深
睇完第一集飛翔情報室,我都係覺得結衣適合做偵探或者家庭主婦多d

睇埋落去啦,稻葉呢種傲嬌女強人一樣好正
星空巴打 我pm左你 睇下有無 dexxxxxx34@gmail.com 唔該
其實逃恥真係唔夠喉
好想睇多幾集
講佢地搬屋後既生活

講起星野源
第一集出場 覺得佢幾樣衰
但之後集數 覺得佢愈黎愈靚仔同埋真係好穩重咁
有種 可以安心交個女比佢既感覺
BTW, 有冇人睇過寬鬆世代又如何

好鐘意睇三個男主角既互動
星空巴打 我係高登果度pm左你email
CHECK下
想要GOOGLE DRIVE LINK既要去高登PM搵邊個巴打

放心啦
tbs 會放過機會 佢仲用自家節目狂煲套劇 口啤仲拿埋no.1 有機會拍既 二季佢都想拍啦 sp 9成有 係驚佢地冇期

如果真係出sp,結局尾果5分鐘真係變多餘
急急腳想收個好既尾 雖然個結尾我都滿意

星野源呢d真人都一定好受歡迎喇
作到曲填到詞唱到歌,識講野,樣又唔係好差
呢d識耐左分分鐘仲受歡迎過岡田
最適合d內向既女仔
其實逃恥真係唔夠喉
好想睇多幾集
講佢地搬屋後既生活

放心啦
tbs 會放過機會 佢仲用自家節目狂煲套劇 口啤仲拿埋no.1 有機會拍既 二季佢都想拍啦 sp 9成有 係驚佢地冇期

好似阿源咁講,如果有sp,想佢講多d小安點做單親媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞