新垣結衣(3)

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
新人入坑

結衣BB真係好可愛呀呀呀呀呀呀呀呀

一日比一日多人
歡迎

覺得劇入面既星野源會同現實既結衣幾襯

現實嘅結衣係超級被動
同劇入面嘅平匡係無可能

都話男女主角其實現實係倒轉

結衣

我要抱抱

有無人覺得今日子ending首no.1插入好正 會想不停睇落去

星空爸,sorry
我太耐冇入高登,連密碼都唔記得
撞左5次又要等24小時
唔洗等我pm

你可以request左先,再係度留低email頭幾個字就可以

我作為終極CD-rom,完全唔識點解[img]加密法

你睇返上面
留幾隻字,後面打x佢認到係你就得

即係淨留e-mail就得?

你申請左,留email比星空巴睇到就得
唔想比人知咪學上面打xxxx就得

點申請?
有無人覺得今日子ending首no.1插入好正 會想不停睇落去

首OP都好正 Goodbye holiday

同劇情都有關係
新人留名
好耐之前睇my boss my hero時已經鍾意結衣
估唔到依家趁Sem break睇逃恥再中結衣毒
請問巴打停有乜方法舒緩一下個毒癮?
除左戀空外所有劇已煲
依家個腦海成日有情熱大陸首bgm同星野源首戀
新人留名
除左戀空外所有劇已煲

翻睇
有啲嘢係百看不厭

另外可以睇結衣啲綜藝
好開心,愈黎愈多人鍾意結衣BB
新人留名
除左戀空外所有劇已煲

翻睇
有啲嘢係百看不厭

另外可以睇結衣啲綜藝

我平均每套睇過2次
睇完逃恥中哂毒
以前聽達哥講得多,上網google都唔覺結衣特別
個短髮look加埋個人設真係勁正
宜家睇番以前黑長直又覺得正
呢幾日煲左戀空,父女同myboss myhero
宜家睇緊今日子

gakki電影你地點排?
我淨睇咗戀空 好韓劇化(日式90年代MK版)
嗰時gakki咁細要演生離死別,真係太難(我覺得已經夠好)
唔怪得報道話gakki謝幕失控流淚,係gakki角度諗好難怪
證明gakki 一直好努力向演員進發,但可能本身性格內向,所以難表現出來,但今日子性格應該最接近gakki本身,所以演得特別似同好
仲有smile個look好靚(未睇)
已覆所有pm
收唔到係因為你個pm冇俾到email我

星空巴打岩岩pm左你
gakki電影你地點排?
我淨睇咗戀空 好韓劇化(日式90年代MK版)
嗰時gakki咁細要演生離死別,真係太難(我覺得已經夠好)
唔怪得報道話gakki謝幕失控流淚,係gakki角度諗好難怪
證明gakki 一直好努力向演員進發,但可能本身性格內向,所以難表現出來,但今日子性格應該最接近gakki本身,所以演得特別似同好
仲有smile個look好靚(未睇)

唔記得咗仲有女女女同大肚流產,個編劇係咪痴咗線,嗰時咁多人未婚懷孕咩,急住幫政府宣傳
已覆所有pm

星空巴打岩岩pm左你

係咪電腦版先覆得PM
結衣BB
今日係星期二
有得攬攬
已覆所有pm

星空巴打岩岩pm左你

今日內覆
test

[img]test.gif[/img][/img]
abcabcabcabc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞